Rīta Panorāma

Intervija ar Latvijas Slimnīcu biedrības vadītāju Jevgēņiju Kalēju

Rīta Panorāma

Intervija ar Valsts izglītības attīstības aģentūras direktori Ditu Traidās

Labdarības izsolē ASV vāks līdzekļus mūziķiem

Labdarības izsolē ASV vāks līdzekļus mūziķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) pilsētā Beverlihilsā notiks slavenu mūziķu lietu labdarības izsole. Kompānija "Juliens Auctions" informē, ka pasākums saistīts ar gaidāmo "Grammy" balvu pasniegšanas ceremoniju un iegūtos līdzekļus novirzīs mūziķu atbalstam.

"Šī ir mūsu ikgadējā izsole, kas saistīta ar gaidāmo "Grammy" balvu pasniegšanu un ir šī projekta sastāvdaļa. Visas 40 lietas izsolīs svētdien un tās palīdzēs labdarības organizācijai "MusiCares", kas atbalsta mūziķus, kuriem nepieciešama rehabilitācija, ārstēšanās no atkarībām un tamlīdzīgi. Šī ir izsole, kurā mūziķi palīdz citiem mūziķiem, un pasākumā ir pārstāvētas daudzas izcilības," skaidroja "Juliens Auctions" vadītājs Martins Dž. Nolans.

Populārās mūzikas cienītājiem tiks piedāvātas leģendāriem mūziķiem kādreiz piederējušas lietas, tai skaitā Pola Makartnija un Sleša ziedotās ģitāras un Bono ar roku rakstīti dziesmu vārdi. Izsolīs Ozija Osborna parakstītu ādas mēteli, kā arī Laionela Ričija, Keitijas Perijas, Eimijas Vainhausas, Dollijas Pārtones un citu mūziķu skatuves tērpus. Tomēr visplašāk pārstāvēti būs mūsdienu elki – pasaulslavenā K-pop zēnu grupa "BTS". Eksperti septiņus uzvalkus, ko mākslinieki valkāja pagājušā gada "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, novērtēja par vairāk nekā 30 tūkstošiem dolāru. Izsoļu nama rīcībā nonāca arī uzvalkos atrastie trīs gredzeni un grupas dalībnieku parakstītas ģitāras.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti