Kristiāna Grāmatiņa un Rojs Rodžers uz sarunu «16+» platformā aicina veselības ministri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Veselības ministre Ilze Viņķele ("Attīstībai/Par") šajā saspringtajā laikā piekritusi intervijai satura platformā “16+”. Sarunā ar Kristiānu Grāmatiņu ministre atklāj, kādus plānus drīkst kalt vasarai, iesaka, ko darīt, lai nenomirtu no garlaicības, kā arī to, vai esošajā situācijā ir iespējama tāda notikumu attīstība, ka līgot būtu iespējams 11. novembra krastmalā, ko no visas sirds vēlētos Kristiāna.

Sarunā ministre atgādina par to, kāpēc tik ļoti svarīgi ir palikt mājās, informē par to, kas jādara, lai mazinātu inficēšanās risku sev un saviem tuvākajiem, bet Kristiāna pastāsta, ko gribētu darīt Līgo svētkos.

Īpašu pārsteigumu sagatavojis arī Rojs Rodžers, kurš ministri pagodināja ar priekšnesumu klātienē, uz blokflautas izpildot savu veltījumu visai tautai un mediķiem, kuri cīnās ar vīrusu.

Par “16+”

“16+” ''Youtube kanāls'' ir Latvijas Televīzijas radīta eksperimentālā satura platforma auditorijai, kas tradicionālu televīzijas saturu vairs nepatērē. Jaunāko informāciju par “16+” saturu iespējams meklēt “16+” ''Youtube'' kanālā, ''Instagram'' , "TikTok" un ''Facebook'' kontos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti