Krastmalā līgos ar Paula joku dziesmām un jestrām dejām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

23. jūnijā 11. novembra krastmalā no plkst. 17 līdz pat 4.30 izskanēs vērienīga svētku programma “Līgosim krastmalā! Pirms simt gadiem Daugavmalā...” kopā ar tautā iemīļotiem mūziķiem, TV personībām un dīdžejiem, informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Paula joku dziesmas

Līgo vakara kulminācijas krastmalā būs Raimonda Paula joku dziesmu koncerts “Viena tante teica…”, kurā iekļautas populāras un zināmas, no 1969. gada līdz 2015. gadam tapušas dziesmas no dziesmu cikliem “Nekal mani gredzenā”, “Pie Vecās ziņģes”, “Teic, kur zeme tā”, “Vasara nebeigsies nekad” un “Zaļumballe”.

Kopā ar vakara vadītājiem Valteru Krauzi un Janu Duļevsku koncertā piedalīsies solisti Ieva Kerēvica, Daumants Kalniņš, Aija Vītoliņa, Andris Ērglis, Ginta Krievkalna, Jānis Apeinis un pavadošā grupa Kristapa Krievkalna vadībā. 

Dīdžeji, folkloristi, dejas un karaoke

“Zāļu placī” jeb uz pasākuma galvenās skatuves uzstāsies DJ Kaspars Zaviļeiskis, grupas “Rahu The Fool”, “Labvēlīgais tips” un “Apvedceļš”.  “Malkas placī” – uz pasākuma mazās skatuves – uzstāsies folkloras kopas “Ceiruleits” un “Kokle”, Rīgas Danču klubs, postfolkloras grupa “Rikši”, duets “Transleiteris” un DJ Roberts Lejasmeijers. Savukārt “Ziņģu teltī” skanēs labākās Līgo ziņģes un uzstāsies Nacionālā teātra aktieris Juris Hiršs, mūziķi Andris Daņiļenko un Valdis Zilveris un līdz pat četriem rītā notiks jautrs karaoke ar solistiem Ģirtu Zebuliņu un Kristīni Timermani.

Pilna pasākumu programma Rīgas domes mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti