Koncerti un pārsteigumi visas dienas garumā – «Radio Naba» svinēs 19. gadadienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

1. decembrī radio un video tiešraidēs ar ētera personību un mūziķu sarūpētu svinīgu programmu tiks atzīmēta "Radio Naba" 19. gadadiena.

Audio formātā visas dienas garumā varēs klausīties “Radio Naba” interneta tiešraidē, bet koncertprogrammas video tiešraides – portālā LSM.lv un “Radio Naba” sociālo mediju kontos.

Trešdien visas dienas garumā ētera personības/instruktori rūpēsies par dinamisku un tematisku radio svētku programmu. No rīta pulksten 8.00 programma sāksies ar “Smago Nabarītu” ar Rektoru, Vektoru, bet Sektora vietā stāsies Elīna Krēmere no raidījuma “Studenta pietura”. Turpinājumā pulksten 13.00 otrdienas “Nabarīta” instruktoriem Viktoram Dunaiskim, Martai Sarkanei, Elīzai Dainei pievienosies Aldis Bušs no “Kinetic”. Vēlāk turpinās Gatis Gavars (“Vārnu laiks”) un Aldis Blicsons (“Bitīt matos”) ar dumpīgu pēcpusdienas programmu, bet vakaru ievadīs Artis Ozoliņš un Rihards Blese ar digitālo launagu. Pagātnes un tagadnes mistērijas šķetināts grāfi no vēsturiskās fantāzijas raidījuma “Fono-Grāfs” un Anete Enikova (“KŪL”), bet noslēgumā poētiskais vakars – ēterā pievienojoties raidījuma “Bron-Hīts” vadītājiem Signei Viškai un Edvardam Kukam. Kā ierasts, trešdienas programma pulksten 22.00 tiks noslēgta ar raidījumu “Absolūtais minors”.

Tematiskas raidījumu epizodes, konkursi, intervijas ar mūziķiem, jaunākā “Radio Naba” dzejas un dejas projekta jeb jaunā dzejas diska “Nāc d(z)ejot!” atvēršana mīsies ar dzīvās mūzikas sesijām no “Radio Naba” studijas. Šajā dienā ar svētku minikoncertiem uzstāsies un video tiešraidēs būs vērojami mūziķi un solo mūzikas projekti.

Video tiešraižu programma:

  • 13.30 Keitija Bārbale
  • 14.30 VACACA
  • 15.30 Waterflower
  • 16.30 Sarma Gabrēna
  • 17.30 Pūķis (Grēcīgie partizāni)
  • 18.30 Andris Indāns (Gas of Latvia)
  • 19.30 Reinis Rabenau
  • 20.00 Audiovizuālā ieraksta "Nāc D(z)ejot!" atvēršana
  • 20.30 Maksims Šenteļevs (bernurits)

Kā ierasts, šajā dienā tiks prezentēts arī “Radio Naba” 2022. gada kalendārs, aktualizējot aktuālo laikā un telpā. Būs sagaidāmi dažādi pārsteigumi, sazvanīšanās, apsveikumi, konkursi, neplānoti, bet gaidīti viesi.

Par godu jubilejai notiek arī ikgadējais "Radio Naba" fotokonkurss – šogad par tēmu "Tīkls". Vēl līdz 6. decembra pusnaktij skatītāji var izvēlēties un nobalsot par saviem favorītiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti