Komiķis Rūdolfs Kugrēns dodas Latvijas tūrē ar izrādi «Kā to ņem»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Viens no pazīstamākajiem “stand up” komēdjas pārstāvjiem un žanra celmlaužiem Latvijā – komiķis Rūdolfs Kugrēns gada nogalē un 2020. gada sākumā dosies savas jaunākās stāvizrādes Latvijas tūrē. “Kā to ņem” ir pēc kārtas jau sestā Rūdolfa stāvizrāde, medijus informē izrādes producente Lelde Prūse.

Rūdolfs šajā izrādē centīsies nolikt malā savu viedokli un uz dzīves situācijām, parādībām un attiecībām paskatīsies no dažādiem skatu punktiem. Stāvizrādes formāts paliek nemainīgs – viens komiķis, viens mikrofons, viena ar pusi stunda smieklu, absurda un trāpīgu novērojumu. Kopā ar Rūdolfu tūrē dosies arī komiķis Jānis Kreičmanis, kurš uzstāsies kā Rūdolfa iesildītājs, kā arī DJ – Kārlis Ķilkuts vai Kristaps Zīle.

“Maz jau pasaulē ir to lietu, kas būtu izteikti pareizas vai nepareizas, gudras vai stulbas. Kas vienam melns, otram balts – kā to ņem. Mēgināšu saprast, kā uz pasauli, situācijām, lietām un vietām skatos ne tikai es, bet citas paaudzes, citi cilvēki. Man liekas, jo vairāk izproti citus cilvēkus, jo vieglāk varētu būt dalīt pasauli ar viņiem,” izrādes nosaukumu skaidro izrādes autors un izpildītājs Rūdolfs Kugrēns.

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs “stand up” apvienības “Comedy Latvia” biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Šobrīd vada sporta raidījumu “Ūdenszeļļi”.

Plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido sarunu festivāla “Lampa” “Politiķu cepienu”.

“Kā to ņem” pirmizrādi piedzīvos 30. decembrī  Rīgā, Spīķeru koncertzālē, kam sekos viesizrādes vēl sešās Latvijas pilsētās – Valmierā (3. janvāris, koncertzāle “Valmiera”), Liepājā (10. janvāris, kultūras nams “Wiktorija”), Cēsis (19. janvāris, Vidzmes koncertzāle “Cēsis”), Ventspilī (24. janvāris, teātra nams “Jūras vārti”), Jelgavā (13. februāris, Melno Cepurīšu balerija) un pirmo reizi – Saldū (14. februāris, Saldus Mūzikas skola).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti