Rīta Panorāma

Skype intervija ar Martu Ritovu

Rīta Panorāma

Zemūdenēs, iespējams, vēl nezina par vīrusu

Skype intervija ar Rūdolfu Kugrēnu

Komiķis Rūdolfs Kugrēns aicina uz stāvizrādes tiešraidi: Pirmo reizi runāšu pilnīgi tukšā zālē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

1. aprīlī savu stāvizrādi “Kā to ņem” skatītājiem interneta tiešraidē piedāvās komiķis Rūdolfs Kugrēns. LTV raidījumā “Rīta Panorāma” komiķis atzīmē – pirmo reizi nāksies uzstāties pilnīgi tukšā zālē.

Rūdolfs Kugrēns stāstīja – kaut arī ārkārtējās situācijas laikā ierastā dzīve ir šķietami apstājusies, “jāmēģina pielāgoties jaunajiem apstākļiem.”

Viņš uzsvēra: “Paldies Dievam, mēs dzīvojam 21. gadsimtā, nevis 90. gados, kur, man liekas, visi jau būtu nojūgušies. Bet mums ir iespējas kaut ko darīt un kaut kā cilvēkiem piegādāt arī izklaidi, kultūru, mākslu.”

Par gaidāmo stāvizrādes “Kā to ņem” tiešraidi Kugrēns stāstīja: “Es pirmo reizi runāšu stāvizrādi pilnīgi tukšā zāle, tikai kamerā. Būs interesanti – kā ir, kad cilvēku smieklus, čalas, reakcijas nedzird.”

Izrāde būs par tām atšķirībām starp cilvēkiem, ko nosaka laiks vai vieta, kurā katrs audzis, pastāstīja komiķis. Viņš uzsvēra – katra paaudze un arī dažādās vietās dzīvojoši cilvēki uz dzīvi skatās ļoti atšķirīgi, tāpēc “nav tādas vienas superpareizās patiesības.”

“Es jokošu par dzīvi,” atzīmēja Kugrēns. “Es vienmēr cenšos jokot, lai cilvēki smejas ne tikai par anekdotēm. [..] Lai mēs visi varam iesmiet paši par sevi, par sabiedrību, par to, kā mēs reaģējam uz daudzām situācijām.

Un šajā brīdī būs forši iesmiet par to, cik bieži mēs lieki reaģējam par kaut kādiem sīkumiem, pārāk asi – ņemot vērā, kas tagad notiek. [..] Cilvēkiem biežāk vajadzētu uz sevi paskatīties mazāk nopietni.”

Rūdolfa Kugrēna stāvizrādes tiešraide gaidāma 1. aprīlī pulksten 20.30. Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti vietnē bezrindas.lv, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus – vienā dzīvesvietā.

Pasākuma rīkotāji uzsver, ka notikuma vietā, kultūras namā “Wiktorija” atradīsies tikai izrādes dalībnieki, filmētāji un tehniskais personāls, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti