Komiķis Rūdolfs Kugrēns aicina uz savu piekto stāvizrādi «Plezīrs»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Rūdolfa Kugrēna jaunākā stāvizrāde “Plezīrs” decembrī un janvārī būs skatāma Rīgā un citur Latvijā. Šajā izrādē Rūdolfs Kugrēns asprātīgi dalīsies savos novērojumos par to, kā mēs ikdienā komunicējam gan ar ļoti tuviem, gan ar visai tāliem cilvēkiem un kāpēc mēs tā cenšamies iejusties starp tiem, kas mums apkārt, informēja izrādes producente Lelde Lūse.

Komiķis aicina ieskatīties situācijās, kurās pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie, un pārdomāt to, cik liela māksla ir iekļaušanās sabiedrībā un saprašanās ar citiem. Tas, gluži tāpat kā stāvkomēdija, nav jums nekāds plezīrs, bet gan smags ikdienas darbs.

“Plezīrs” ir jau piektā Rūdolfa stāvizrāde, sekojot izrādēm “Ikdieņi”, “Fiasko”, “NēNuJā” un “Prieks”. Rūdolfs atpazīstamību guvis arī kā viens no sarunu festivāla “Lampa” “Politiķu cepiena” veidotājiem. “Plezīrs” pirmizrādi piedzīvos 16. decembrī, kinoteātra “Splendid Palace” Mazajā zālē. Sekos vēl divas izrādes Rīgā – 28. un 30. decembrī.  Rūdolfs kopā ar “Plezīru” viesosies arī Liepājā (22. decembrī, kultūras nams “Wiktorija”), Jelgavā (27. decembris, "Melno Cepurīšu balerija"), ar veselām divām izrādēm Cēsīs (5. janvārī, Vidzemes koncertzāle “Cēsis”), kā arī pirmo reizi Ventspilī (6. janvārī, Teātra nama “Jūras vārti” jaunajā zālē). Biļetes ir iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti