Komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde «Plezīrs» atjaunotā versijā būs skatāma tiešraidē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde “Plezīrs” ceturtdien, 30. aprīlī, pulksten 21.00 būs skatāma visā Latvijā – tiešraidē “Shortcut” un “Helio iTV” izveidotā pop-up kanālā “Kugrēna Plezīrs”, medijus informē izrādes producente Lelde Prūse.

“Plezīrs” ir Rūdolfa Kugrēna 2018. gadā tapusi stāvizrāde. “Šobrīd “Plezīrs” ir izvilkts no Rūdolfa prāta apcirkņiem, papildināts ar svaigiem jokiem, nospodrināts ar šī brīža novērojumiem un gatavs atkal nokļūt uz skatuves,” skaidro Lelde Prūse.

Izrāde “Plezīrs” visticamāk ierastajā versijā uz skatuves vairs neatgriezīsies, tāpēc šī tiešraide ir vienīgā iespēja to redzēt tiem, kam tas vēl nebija izdevies.

Šajā izrādē Rūdolfs Kugrēns apskatījis cilvēku komunikācijas īpatnības.

“Paskatīsimies, kā pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie, kā noklusējam svarīgo tiem tuvākajiem un kāpēc noslēpumus vieglāk izpaust svešajiem.

Un tam visam pa vidu, protams, daudz smieklu – "riktīgs" plezīrs!” teiks izrādes pieteikumā.

“Lai arī šobrīd tiekamies tikai caur ekrāniem, tiešraide ir dzīvākais veids, kādā to varam izdarīt. Es zinu, ka jūs mani dzirdat un redzat tajā pašā brīdī, kad stāstu kādu savu joku no skatuves. Un, ja redzu, ka operators aiz kameras arī iesmejas, tad jau puslīdz varu minēt, ka smejaties mājās arī savos dīvānos,” par izrādes norisi bez skatītājiem saka pats komiķis. 

Stāvizrādes tiešraide būs skatāma ceturtdien, 30. aprīlī, pieslēgties tai varēs no pulksten 20.30 un izrāde sāksies pulksten 21.00.

Izrādes organizatori aicina iegādāties piekļuvi tiešraidei, izmantojot datora interneta pārlūku, jo iegāde caur mobilo telefonu vai aplikāciju nebūs iespējama, taču pēc tam stāvizrādi skatīties varēs jebkurā no ekrāniem. Savukārt “Helio iTV” ieejas biļeti var iegādāties ar pults palīdzību.

Rūdolfs Kugrēns

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs “stand up” apvienības “Comedy Latvia” biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Vadījis sporta raidījumu “Ūdenszeļļi”. Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido Sarunu festivāla “Lampa” “Politiķu cepienu”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti