Kirkorovs: Latvija šogad noteikti iekļūs Eirovīzijas finālā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

 

Latvijas pārstāvis Justs šogad noteikti iekļūs Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, jo viņam ir ļoti laba dziesma, uzskata krievu popmūzikas grands un Krieviju pārstāvošā Sergeja Lazareva dziesmas "You Are The Only One" autors Filips Kirkorovs.

Stokholmas rātsnamā ar piecu pašmāju Eirovīzijas uzvarētāju uzstāšanos svētdien oficiāli tika atklāts 61.Eirovīzijas dziesmu konkurss. Savas uzvarētāju dziesmas izpildīja Mons Zelmerlēvs (uzvarēja Eirovīzijā 2015.gadā), Lorīna (2012), Šarlote Perelli (1999), Karola (1991) un Pers Herrijs (1984).

Vakara spilgtākais moments bija leģendārās grupas "ABBA" dalībnieka Bjērna Ulveussa runa. Viņš pastāstīja, cik ļoti uzvara Eirovīzijas dziesmu konkursā izmainījusi viņu dzīvi un novēlēja visiem dalībniekiem veiksmi.

Latvijas pārstāvis Eirovīzijas dziesmu konkursā Justs atklāšanas ceremonijā aktīvi sarunājās un fotogrāfējās ar citiem dalībniekiem. Uz īsu sarunu Justs apstājās arī pie Krievijas pārstāvja Sergeja Lazareva.

Lazarevs novēlēja Justam veiksmi, bet viens no Krievijas delegācijas līderiem, dziedātājs Filips Kirkorovs uzsvēra, ka Latvija noteikti iekļūs finālā, jo viņš uzskata, ka Justam ir ļoti laba dziesma.

9.maijā Justam paredzēta tikšanas un fotosesija ar Eirovīzijas faniem.

Kā zināms, Justs Sirmais ar dziesmu "Heartbeat" pārstāv Latviju 61. Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas notiek no 10. līdz 14. maijam Stokholmā. Justs kā dalībnieks ar pirmo kārtas numuru uzstāsies konkursa otrajā pusfinālā 12.maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti