Kino neizkāpjot no auto – Rīgā darbu sāks «Drive in kino Ķīpsala»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

No sestdienas, 16. maija, Ķīpsalas izstāžu centra stāvlaukumā sāks darboties “drive-in” kino jeb iespēja skatīties filmas, sēžot savā auto, medijus informē organizatori.

“Drive in kino Ķīpsala” piedāvās divus līdz četrus seansus dienā. Seansu saraksts apskatāms “Drive in kino Ķīpsala” mājaslapā.

Uz seansiem varēs doties tikai automašīnā, un izkāpšana no transportlīdzekļa nebūs atļauta. Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, automašīnas tiks novietotas ar 2 metru distanci. Citiem transportlīdzekļiem, tai skaitā auto ar atvērtu virsbūvi, velosipēdistiem, motocikliem, kā arī kājāmgājējiem, dalība pasākumā ir liegta.

Dodoties uz “Drive in kino Ķīpsala”, jāievēro atļautā spēkrata ietilpība, kā arī automašīnā kopā atrasties drīkst tikai cilvēki no vienas mājsaimniecības, bet biļete uz vienu auto ir jāpērk tikai viena.

Filmas skaņa tiks nodrošināta caur radio FM viļņiem, tādēļ radio ir svarīgs katrā mašīnā.

KONTEKSTS: 

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā. Tās laikā noteikta virkne ierobežojumu un aizliegumu, tai skaitā aizliegti visi publiskie pasākumi un ierobežota pulcēšanās.

Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci.

No 12. maija pakāpeniski atsāk darboties muzeji, bibliotēkas, privātās kultūrvietas un var notikt nelieli kultūras pasākumi gan iekštelpās, gan ārtelpās. Kultūras iestādēm noteikti dažādi sanitārie protokoli, kas jāievēro, atsākot darbu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti