Katrīnai Gupalo jauns video, kurā redzams arī Maikls Duglass

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Dziesmai “No Wine” no Katrīnas Gupalo & the Black Birds debijas albuma “Gentle & Done” mākslinieks Jānis Romanovskis Ņujorkā radījis dinamisku video klipu, kurā redzams Maikls Duglass.

Tas ir stāsts par pirmo satikšanos ar mūzikas un mākslas meku Ņujorku, kurā viss ir iespējams. Arī tikšanās ar slaveno Holivudas aktieri Maiklu Duglasu īsi pirms pusnakts “Grand Central” stacijā. Tas ir stāsts par galvu reibinošām sajūtām, pirmo reizi nokļūstot Ņujorkas straujajos ritmos, spožajās gaismās un neapturamajā pilsētas skrējienā.

Mākslinieks Jānis Romanovskis, radot mūzikas video, iedvesmojies no Mika Džegera un Martina Skorsēzes TV kopdarba “Vinyl”, informēja “Aira Laiviņa Artists” menedžere Aleksandra Line. Lēno un ātro kadru tempu mija rada noreibuma ekstāzi.

Miljons sejas un iespaidi ievelk vienā apziņas haosā. Dokumentāla mirkļa fiksācija realizējas muzikāli piepildītā vizualizētajā kadrējumā. “Gandrīz katrā klipa brīdī var nospiest pauzi un apskatīt kādu Ņujorkas ainiņu vai kolorītu personāžu,” par savu darbu stāsta Jānis Romanovskis.

“Ņujorka — tā ir sajūta, tā ir māksla, tā ir iespēja, tas ir brīnums. Dziesmā “No Wine” Ņujorka ir atspēriena punkts radošajam lidojumam: Nākamā pietura ir mana, bez fonogrammas un bez vīna, es izstāstīšu jums visu, visus sapņus vienā elpas vilcienā,” par dziesmu stāsta tās autore Katrīna Gupalo.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti