Joki, dziesmas un danči - jaunā vasaras koncertuzvedumā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Lai arī Jāņi nule kā aizvadīti, gada skaistākās vasaras pilnbrieda naktis tikai pieņemas spēkā. Svinot šo laiku ar dziesmām, temperamentīgiem dančiem un draiskiem jokiem, šo sestdien, 29. jūnijā, vakarā Tukuma estrādē pie skatītājiem dodas jaunais koncertuzvedums "Nerātnā vasaras nakts", informē "Producentu grupa 7".

"Ar šo koncertuzvedumu gribam noraut nost to ārišķības plīvuru, kas prevalē mūsu sabiedrībā," skaidro režisors Valdis Pavlovskis. "Mantu kults, karjera, labs darbs un tikai tad attiecības un bērni, vispār sazin kad un vai varēs. Vasaras naktis ir tik īsas, un kaislība jau ir tikai mūsos pašos. Esiet vienkāršāki, patiesāki un ļaujieties sirds patikšanai viens otram, ļaujieties jokiem, dzīvespriekam un mīlestībai."

Jauniestudētajā muzikālajā uzvedumā dzīvā orķestra pavadījumā skanēs savulaik populāri joku hiti no Raimonda Paula, Ivara Vīgnera daiļrades, dziesmas no "Ornamenta", Edgara Liepiņa repertuāra un tautasdziesmu apdares, bet to caurvīs nerātnās latvju dainas, ticējumi un apdziedāšanās.

Koncertuzvedumā piedalās aktieri Mārtiņš Brūveris, Ieva Pļavniece, Artis Robežnieks, Kārlis Reijers, dziedātāji Anmary, Rūta Dūduma, Atis Auzāns un Nerātnais orķestris. Koncertuzveduma horeogrāfe – Ieva Kemlere, kostīmu māksliniece – Ilze Kaša, muzikālais aranžētājs – Atis Auzāns.

Pirmajai "Nerātnās vasaras nakts" pirmizrāde 29. jūnijā Tukumā, Durbes estrādē sekos tikšanās 30. jūnijā Alūksnē, Pilssalas estrādē, 6. jūlijā Limbažu estrādē, 19. jūlijā Saldū, Kalnsētas parka estrādē, 21. jūlijā Jelgavā, brīvdabas koncertzālē “Mītava”, 26. jūlijā Ikšķiles estrādē un 27. jūlijā Kuldīgas estrādē.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti