Jau sesto gadu tiek rīkota akcija «Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Ievērojot visus Covid-19 dēļ noteiktos drošības pasākumus, 20. un 21. februārī jau sesto gadu pēc kārtas Balvu, Viļakas, Rugāju, Baltinavas un Kārsavas novadā tiek rīkota akcija “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”.

Šogad ziemas prieku cienītājiem būs iespēja ne tikai apmeklēt dažādas lauku saimniecības un rančo, bet arī aktīvi atpūsties slēpojot dabas parkā “Balkanu kalni”, vizinoties no kalniņa un zirga kamanās, kā arī ieturēt maltīti, ko līdzņemšanai gatavos vietējie ēdinātāji. 

Par akcijas piedāvājumu vairāk pastāstīja Kārsavas novada Tūrisma speciāliste Inga Zagorska: “Sestdien Vēršukalnā varēs izstaigāt lauku sētu un uz vietas iegādāties turpat ceptu maizi, bet svētdien Aizpurvē ir iespējamas izjādes ar zirgiem. Viena no kolorītākajām šis akcijas saimniecībām ir Balvu novada rančo "Ozolmājas", kur ļoti daudzveidīgs dzīvnieku klāsts gaidīs ģimenes ar bērniem.”

“Savukārt zirgu sēta “Kapulejas” abas dienas gaidīs ģimenes izjādēm ar zirgiem un izbraucieniem ar kamanām. Rugāju novada briežu dārzā “Mežsētas” ģimenes gaidīs vairāk nekā 300 brieži, kazas un aitas. Bet Kārsavas novadā abas dienas gan sestdien, gan svētdien dabas saimniecībā “Ošumājas”, būs apskatāmi savvaļas zirgi un savvaļas liellopi,” norādīja Zagorska.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti