Rīta Panorāma

Arvien lielāks spiediens pret Borisu Džonsonu

Rīta Panorāma

Zināmi Itālijas Eirovīzijas dziesmu konkursa vadītāji

LTV konkursa "Supernova" pusfinālists Miks Galvanovskis

Ja kāds tev dzīvē liek šķēršļus – lec pāri! Dziedātājs Miks Galvanovskis gatavs «Supernovai»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pateicoties atbalstam skatītāju balsojumā, "Supernovas" pusfinālā kā 17. dalībnieks iekļuva Miks Galvanovskis ar dziesmu "I'm Just A Sinner". Mūziķis neslēpj, ka atbildība pret atbalstītājiem, kas palīdzējuši iekļūt konkursa pusfinālā, uzliek atbildību un "pakutina nervus". Viņš pārliecinoši saka: "Darīšu labāko, ko vien varu, un būs jaudīgi."

"Dziesmā es dziedu par mīlestību pret to, kas tu esi, kas ir tas, kas tu vēlies būt. Nekad nekautrējies būt tas, kas tu esi. Un ja kāds tev dzīvē liek šķēršļus – lec pāri!" skaidro dziedātājs. Dziesma tapusi vienkārši vienā dienā, domājot, par ko varētu uzrakstīt dziesmu, kad atnākusi ideja: "Uzrakstīšu par sevi! Un tad arī virzījās tā roka uz to nosūtīšanas podziņu "Supernovai"."

Mūziķim jau ir pieredze "Supernovā" 2017. gadā. Viņš smej, ka iepriekšējā pieredze palīdz saprast, kā nevajag darīt: "Vislabāk mācās no savām kļūdām."

Par konkurenci Galvanovskis teic: "Brīnišķīgi dalībnieki, brīnišķīgi cilvēki šogad ir. Es uzskatu, ka esmu pilnīgi citādāks, tomēr man dziesma žanra ziņā atšķiras pilnīgi un arī laikam izskata ziņā."

Vaicāts par nākotnes plāniem, mūziķis atzīst, ka tie ir lieli, taču virzību izšķirs arī "Supernovas" rezultāti, Galvanovskis joko: "Vai būs jāieplāno tas maija ceļojums vai ne? 

 

Miks Galvanovskis bijis solists grupā "Ne citu rīt". 2016. gadā uzsāka solo karjeru, piedalījās "Supernova 2017". Miks Galvanovskis ir projekta "Jauno mūziķu apvienība" izveidotājs, 2018. gadā izdevis debijas albumu "In Pieces", 2019. gadā sadarbībā ar producentu Reini Briģi – mazalbumu "No 2-5". Mūziķis arī šogad plāno izdot albumu.

"Supernova 2022"

LTV izveidotā žūrija dalībai pusfinālā ir izvēlējās 16 dalībniekus, septiņpadsmito interneta balsojumā noteica skatītāji un klausītāji. Pusfinālā piedalīsies: Aminata, Beatrise Heislere, "Bermudu Divstūris", "Bujāns", "Citi Zēni", Elīna Gluzunova, "Inspo", KATŌ, Linda Rušeniece, Markus Riva, "Mēs Jūs Mīlam", Miks Dukurs, Miks Galvanovskis, Patriks Peterson, RAUM, "The Coco'nuts" un Zelma.

Konkursa "Supernova 2022" tiešraides šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks – tandēms ar "Supernovu" un Eirovīziju sirdīs. Dziesmu konkursa pusfinālā un finālā puse no teikšanas būs skatītājiem īsziņu un telefonbalsojumā, puse – žūrijai.

Konkursa "Supernova" pusfināls – 5. februārī pulksten 21.05 LTV1 un REplay.lv, fināls – 12. februārī.

Konkursa "Supernova" mērķis ir atrast spožu mākslinieku un populārās mūzikas skaņdarbu, kas pārstāvēs Latviju vērienīgajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. Eirovīzijas pusfināli notiks 10. un 12. maijā, fināls – 14. maijā. Latvijas pārstāvis uzstāsies pirmajā pusfinālā – 10. maijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti