Izstādē «Savvaļa» uzstāsies Smiltenes pūtēju orķestris un dzejnieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Sestdien, 24. jūlijā, brīvdabas izstādē "Savvaļa" gaidāms koncerts, dzejas lasījumi un diskotēka, informēja pasākuma organizatori.

Dienas programma tiks atklāta pulksten 15.00 ar interneta žurnāla "Satori" kūrētiem dzejas lasījumiem, kuros piedalīsies Semjons Haņins, Daina Sirmā, Marija Luīze Meļķe, Raimonds Ķirķis un Lauris Veips.

Vēlāk vakarā – pulksten 18.00 – ar skaņu mākslinieka un arhitekta Oskara Poikāna "Savvaļai" speciāli sagatavotu programmu uzstāsies Smiltenes pūtēju orķestris.

Naktī skanēs "Satori" dzejnieku diskotēka, kurā dziesmas spēlēs Marija Luīze Meļķe, Lauris Veips, Henriks Eliass Zēgners un Edvards Kuks.

Izstādi jebkurā diennakts laikā bez maksas apmeklēt var ikviens, bet, dodoties uz sestdien plānotajiem pasākumiem, apmeklētājiem būs jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu.

Šī ir izstādes "Savvaļa" otrā sezona, kurā vairāk nekā 30 Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Somijas mākslinieki izstādījuši savus darbus pļavās, mežos, purvos un ezeros. Šogad izstādi sadarbībā ar "Satori" un biedrību "Ascendum" papildina "Savvaļas darbnīcu" notikumu virkne, kas norisinās visas vasaras garumā – to atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogramma "KultūrElpa".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti