Rīta Panorāma

Telefonintervija ar Jāni Blūmu

Rīta Panorāma

Intervija ar Jāni Cepurīti un grupu "Ārpilsētas sakars"

Beberliņos "BB Summer Jam" sacensības un koncerts

Ikgadējās veikborda sacensības Liepājā šogad noslēgsies ar brīvdabas koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Sestdien, 1. augustā, visas dienas garumā Liepājā, ”BB Wakepark”, kas atrodas Karostā, Beberliņos, notiks ikgadējās veikborda sacensības, kas noslēgsies ar bezmaksas brīvdabas koncertu. Tie ir Liepājā vieni no lielākajiem svētkiem un pulcē ne tikai profesionālus sportistus.


Veikbords Latvijā aizvien attīstās – šo gadu laikā ir parādījušies jauni, ļoti talantīgi braucēji, tāpēc šādas sacensības un braucēju meistarība sniegs gan vizuālu, gan lietderīgu laika pavadīšanas iespēju.

Pēdējo gadu laikā veikbords kļuvis aizvien populārāks un aktuālāks – labākā lieta, ka tas ir piesaistījis ļoti daudz jauniešu un bērnu.

“Tas nav parasts sporta veids, tur ir jābūt arī ekipējumam, jāiemācās arī dažādi triki, lai tos varētu izpildīt. Galu galā tu to dari prieka pēc vai arī tas ir sacensību formāts,” pastāstīja “BB Summer Jam” pārstāve, māksliniece un dīdžejs Nina Elektrichka.

Viņa norādīja, ka sacensībās varētu piedalīties jebkurš, tomēr vajadzētu zināt kādus pāris elementārus trikus, jo sacensībās būs divas dažādas grupas – ir divas jauniešu grupas, meitenēm un puišiem, kā arī profesionāļu un amatieru grupas.

“Profesionāļi ir Latvijas un Baltijas pārstāvji, kuri arī rāda labākos trikus, viņi piedalās sacensībās arī ārpus Latvijas. Savukārt amatieriem vajadzētu kādus pāris trikus izpildīt, jo braukšana uz ūdens nav vienkārši slīdēšana, bet arī triki ar konstrukcijām, tāpēc mazliet iemaņām jābūt,” komentēja Elektrichka.

Apmeklētāji iesaistoties labprāt, īpaši veikbords interesējot jaunāko paaudzi, jo tas ir gan sporta, gan sevis izziņas veids.

Pēc sacensībām izskanēs arī brīvdabas koncerti, kuros tiks svinēts to noslēgums. Brīvdabas koncertos uzstāsies divas grupas – roka un blūza grupa, kā arī  “Čipsis un Dullais”. Pēc grupu koncertiem uzstāsies elektroniskās mūzikas dīdžeji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti