Igaunijas ceļojošajā festivālā uzstāsies Elizabete Balčus, Reinis Jaunais un Toms Grēviņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Neraugoties uz dīvainajiem laikiem, ceļojošais kultūras festivāls "Võnge" šovasar tomēr varēs norisināties. Pasākums notiks 2. un 3. jūlijā Tervas pagastā, Soglemegi, topošā Mulgi piedzīvojumu centra atrašanās vietā, 43 kilometru attālumā no Valgas, informēja organizatori.

Uz festivāla skatuves varēs redzēt un dzirdēt šobrīd aktuālākos Igaunijas māksliniekus, piemēram, "Lexsoul Dancemachine", Rita Ray, "Lenna", "Puuluup" un Erki Pärnoja, kā arī aizraujošus māksliniekus no visas pasaules, viņu vidū "L’Impératrice" un "S+C+A+R+R" no Francijas, "The Mauskovic Dance Band" no Holandes, "Coops" no Lielbritānijas, Jay-Jay Johanson no Zviedrijas un Jesse Markin no Somijas. Latviju festivālā "Võnge" pārstāvēs Elizabete Balčus, Reinis Jaunais un Toms Grēviņš. Kopumā "Võnge" festivālā divu dienu laikā uzstāsies vairāk nekā 30 mākslinieku uz divām lielām un vairākām mazākām pop-up skatuvēm.

"Võnge" vasaras festivāla formātā norisināsies septīto reizi. Šogad ceļojošā festivāla norises vieta ir topošā Mulgi piedzīvojuma centra atrašanās vieta.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti