Ielūkojies «Muzikālās bankas 2018» finālšova tapšanas aizkulisēs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Šovakar plkst. 19.00 Daugavpilī notiks Latvijas Radio 2 gada vērtīgākās dziesmas finālšovs “Muzikālā banka 2018”. Par gada vērtīgākas dziesmas titulu cīnīsies 15 kompozīcijas, kuras Latvijas Radio 2 aptaujā guvušas vislielāko klausītāju un žūrijas atzinību. Ceremonijas tiešraidei varēs sekot līdzi LTV1, Latvijas Radio 2, sabiedrisko mediju atskaņotājā RePlay.lv un portālā LSM.lv. Finālšova laikā skatītāji un klausītāji ar balsojuma zvaniem varēs ietekmēt pusi no kopvērtējuma rezultātiem.

Finālšovu vadīs aktieris Intars Rešetins, un “Muzikālās bankas” komandai ir izveidota lieliska sadarbība ar Daugavpils teātri un viņu dejotāju trupu, kas kāps arī uz skatuves. Tāpat finālšovā tiek solīti vairāki pirmatskaņojumu, kā arī īpaši sirsnīgi veltījumi mūziķiem jubilejās.  

Ieskats aizkulisēs pirms šova

Pusi rezultāta noteiks finālšova tiešraides balsojums

Saglabājot intrigu, finālšova laikā klausītajiem un skatītājiem būs iespēja ietekmēt to, kura dziesma iegūs gada vērtīgākas dziesmas titulu. Tiešraides balsojums noteikts 50% no kopvērtējuma. Otrus 50% ir noteikuši balsotāji, kas aktīvi iesaistījās balsošanā līdz 31. janvārim, un neatkarīga ekspertu padome. Padomes sastāvā šogad ir komponists Zigmars Liepiņš; etnomuzikologs un komponists Valdis Muktupāvels; ģitārists, komponists, aranžētājs Mārcis Auziņš; mūziķis, kordiriģents Jānis Ozols; diriģents un Latvijas Radio bigbenda mākslinieciskais vadītājs Kārlis Vanags; mūziķis Aigars Grauba; Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele un Jānis Apeinis; dziedātāja Aija Vītoliņa;  mūzikas apskatnieks un mūziķis Jānis Žilde.           

Līdzšinējā balsojumā un žūrijas vērtējumā iespēju cīnīties par “Muzikālās bankas” gada vērtīgāko dziesmu ieguvusi “Double Faced Eels” izpildītā dziesma “Atspulgs”, Aijas Andrejevas “Blēņas”, The Sound Poets “Ceļš”,  "Astro’n’out" “Dejot trakāk”,  "Jauno Jāņu Orķestra" “Ieviņa”, MARTAS “Manās rokās visi ziedi novīst”, Markus Rivas “Nevaru tā”,  “Prāta Vētras” “Ogles”, “Very Cool People” feat. Edavārdi, anša & Kristīnes Prauliņas izpildītā “Pa apli”,  “Bermudu divstūra” “Roku okeāns”, “Triana Park” “Rozā brille”,  “Tautumeitu” “Sadziedami”, Dona & Ozola “Salauzta sirds”, Ivo Fomina “Vēlreiz un vēlreiz”, kā arī Intara Busuļa “Viegli”.  Visi aptaujas “Muzikālā banka 2018” finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti