Rīta Panorāma

Filma "Bedre" saņem galveno balvu Lībekas kinofestivālā

Rīta Panorāma

Džordžijā pārskaitīs ASV prezidenta vēlēšanās nodotās balsis

Honkongā sociāli distancēts āra izklaides parks

Honkongā durvis ver sociāli distancēts āra izklaides parks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Honkongā durvis vēris pirmais sociāli distancētais āra izklaides parks – sadalīts vairākos desmitos ar žodziņiem nodalītu laukumiņu. Tajos ar draugiem var skatīties filmas, klausīties koncertus. Izklaides industrijai meklē radošus veidus, kā stāties pretim pandēmijas mestajiem izaicinājumiem.

Parkā atrodas 100 ar baltiem žodziņiem norobežoti laukumiņi. Katrā sēdvietas diviem līdz četriem cilvēkiem 2,5 kvadrātmetru platībā. Starp katru laukumiņu ir pusotra metra atstatums.

"Šis bijis ilgs, smags gads, lielākoties bijis jāpaliek mājās, tāpēc ir patīkami, ka varu pasēdēt ārā ar draugiem, iedzert dzērienu, baudīt filmu," izteicās Honkongas iedzīvotāja no Austrālijas Beta Haknija.

Izklaides industrijai šie ir sarežģīti laiki visā pasaulē. Brīdinājumu atmosfērā par riskiem, kas saistīti ar cilvēku pulcēšanos, kino, teātros un koncertos ir šķidrs skaits skatītāju, ja tādi pasākumi vispār atļauti.

"Izklaides pasākumu industrijai šobrīd ir izaicinājumu pilns laiks. Tāpēc mums bija lietas jāizdomā no jauna, jābūt radošiem. Mums ir jāizgudro un jāiedveš jauna dzīvība izklaides industrijā ar gudrām koncepcijām," stāstīja pasākuma organizētāja "The Grounds" direktors Saimons Vilsons.

Honkongas āra izklaides parkā bez filmām tiek piedāvātas arī citas izklaides iespējas, piemēram, dzīvās mūzikas koncerti un jogas nodarbības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti