Rīta Panorāma

Drošība uz ceļa: Atstarotāji

Rīta Panorāma

Intervija ar Normundu Beļski par savu jauno dzejas grāmatu bērniem "Vectētiņa brīnumu lāde"

Intervija ar grupu Double Faced Eels

Grupa «Double Faced Eels» laiž klajā minialbumu un dodas tūrē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Pašmāju grupa "Double Faced Eels" otrdien, 25.septembrī, laiž klajā minialbumu "Atspulgs" un šo notikumu svinēs ar tūri visā Latvijā. Līdz ar minialbuma iznākšanu radiostacijās nonāk arī grupas otrais singls "Liesma", informē grupas pārstāve Ilze Jansone.

""Liesma" ir par dzinuli, kas mājo katrā cilvēkā, kuram ir sapnis kaut ko sasniegt. Vai tas ir sapnis atklāt veidu, kā izārstēt kādu slimību, vai tas ir sapnis uzstādīt gada labākos pārdošanas rādītājus savā uzņēmumā. Tiekties pēc sapņa, iet uz mērķi, nebaidoties paslīdēt, pakrist — tas kaut ko no cilvēka paņem. "Liesma" ir domāta tiem brīžiem, kad nepieciešams sev atgādināt, ka tu to vari," stāsta teksta autors un grupas solists Reinis Straume. 

Muzikāli "Liesma" turpina ar "Atspulgu" uzņemto kursu — mazāk ģitāras, vairāk elektronisko izteiksmes līdzekļu. Dziesmas ierakstā ģitāras netika izmantotas vispār, tās parādās tikai dziesmas dzīvajā izpildījumā, kuru varēs dzirdēt minialbuma tūrē.

Minialbuma prezentācijas pasākums un koncerts notiks otrdien, 25.septembrī, tirdzniecības centrā "Spice". Mnialbuma tūre sāksies trešdien, 26.septembrī, ar koncertu Jelgavā, klubā "Jelgavas krekli", 28.septembrī grupa uzstāsies Rīgā, Latvijas 1. Rokkafejnīcā, 29.septembrī Valmierā, bārā "Tinte", 5.oktobrī Liepājā, "Fontaine Palace".

Minialbuma tituldziesma "Atspulgs" nāca klajā jūnijā.

"Mums kā grupai tas bija liels pārbaudījums — mainīt stilistisko sniegumu un elementus mūzikā, bet tas bija nepieciešams, lai virzītos uz priekšu. Lielu pārliecību sevī guvu esot ASV — izcīnītā uzvara šovā "Best.Cover.Ever" un iespēja uzstāties kopā ar Bībiju Reksu. No Losandželosas kritiķiem saņēmām spēcīgu apstiprinājuma zīmogu tam, ka esam uzsākuši ceļu pareizā virzienā," saka grupas dibinātājs Marka.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti