Rīta Panorāma

Blinkens atkārtoti sola ASV atbalstu Ukrainai

Rīta Panorāma

Silovs saņēmis ielūgumu piedalīties Pekinas olimpiskajās spēlēs

LTV konkursa "Supernova" pusfinālisti grupa "Citi zēni"

Grupa «Citi zēni» sola «Supernovā» sniegt «labāko šovu, kāds līdz šim redzēts»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

"Parādīsim labāko šovu, kāds līdz šim ir redzēts "Supernovā"," tik pārliecināti ir grupas "Citi zēni" dalībnieki pirms konkursa pusfināla. Viņi skaidro, ka dziesma "Eat Your Salad" ir par to, ka "slikti ēst gaļu, labi ēst dārzeņus, un vēl svarīgāk – mīlēt vienam otru".

"Mūsuprāt, Latvija ir "superzaļa" vieta. Mēs gribējām atrast jaunu veidu, kā nodot šo vēstījumu mūsu klausītājiem," saka grupas dalībnieki. Ideja piedalīties konkursā jau diezgan ilgi dzīvoja kopā ar "Citiem zēniem", taču viņi gaidījuši īsto gadu: "Albums ir, singli ir izdoti. Laiks pamēģināt kaut ko izaicinošāku."

Grupa atzīst, ka konkurence ir sīva: "Šogad piedalās ļoti daudz [konkursa] veterānu, mēs esam debitanti, mēs esam laikam jaunākie dalībnieki. Mums viss ir jāizdara divreiz labāk." Saviem konkurentiem "Citi zēni" novēl nepārdzīvot un parādīt sevi Latvijas priekšā vislabāk: "Latvieši var! [..] Mēs novēlam visiem tādu pārliecību kā mums."

Grupa "Citi zēni" ir pašpasludinātie "repa prinči un 21. gadsimta popmūzikas dīvas" – sešu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku var raksturot kā "vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu". Grupā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls un saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas). 2021. gada izskaņā iznāca grupas debijas albums "Suņi iziet ielās". Jaunākais grupas singls ir "Limuzīns uz krīta".

Dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfinālā izvēlēti 17 dalībnieki, kuri 5. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti