Grupa «Carousel» un citu valstu dalībnieki uzstāsies Eirovīzijas dalībnieku koncertā Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieki un nacionālās atlases finālisti no vairākām valstīm tiksies Rīgā, lai iepazīstinātu Latvijas publiku ar savām šī gada Eirovīzijas dziesmām. Jau sesto reizi Latvijas galvaspilsētā notiks vienīgais Ziemeļeiropā Eirovīzijas “iesildīšanas” koncerts “Eurovision Preparty Riga”, vēstīja koncerta rīkotāji.

Vakara galvenie mākslinieki ir grupa “Carousel” – Latvijas pārstāvji šī gada Eirovīzijā. Kā īpašais viesis koncertā uzstāsies nacionālas atlases finālists, un Latvijas Eirovīzijas fanu kluba 2019. gada “Simpātiju balvas” ieguvējs Edgars Kreilis. No Norvēģijas atbrauks Eirovīzijas dalībnieki – grupa “KeiiNO”, bet no Lietuvas – šī gada atlases otrās vietas ieguvēja Monika Marija. Pasākumu vadīs mūziķis Roberto Meloni.

Koncerts “Eurovision PreParty Riga 2019” notiks 12. aprīlī koncertzālē “Crystal Club”, Lāčplēša ielā 52/54. Sākums plkst.21.00. Detalizēta informācija atrodama notikuma mājaslapā

“Šogad Rīgas Eirovīzijas koncerta tematika ir Izraēla – jo tieši šajā valstī maijā notiks pasaulē lielākais muzikālais televīzijas konkurss “Eirovīzija”. Pie mums būs iespēja nogaršot Izraēlas nacionālos ēdienus un dzērienus, ka arī tuvāk iepazīt šo pasakaino valsti! Koncerts ir īsti svētki visiem Eirovīzijas faniem. Esiet visi laipni gaidīti!” vēsta Miroslavs Kodis, Eirovīzijas fanu kluba Latvijā (OGAE Latvia) prezidents. 

“Eurovision PreParty Riga” ir starptautisks pasākums, kurš kopš 2014. gada tiek organizēts ik gadu Rīgā. Pasākuma galvenā ideja ir iepazīstināt Latvijas un starptautisku publiku ar Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībniekiem un dziesmām. Pasākums Rīgā tiek rīkots sesto reizi, tas jau ir ieguvis atpazīstamību, jo Rīgas koncertā ir piedalījušās vairākas Eirovīzijas zvaigznes. Tā 2014.gadā “Eurovision PreParty Riga” ir uzstājusies bārdainā dāma Končita Vursta, kura vēlāk uzvarēja konkursā. Bet 2015. gadā uz Rīgas pasākumu ieradās uzreiz trīs Eirovīzijas uzvarētāji – mūsu Marija Naumova, Eldars Gasimovs no Azerbaidžānas un Aleksandrs Ribaks no Norvēģijas. 2016. gadā Rīgas Eirovīzijas ballītē kā īpašie viesi uzstājās 1984. gada Eirovīzijas uzvarētāji brāļi Heriji. 2017. gadā Rīgas Eirovīzijas koncertā uzstājās 2004. gada konkursa uzvarētāja Ruslana no Ukrainas, bet 2018. gadā koncertu apmeklēja Filips Kirkorovs.

“Eurovision PreParty Riga” ir viens no vairāku Eirovīzijas dalībnieku koncertu sērijas. Konkursanti tiekas arī koncertos Amsterdamā, Londonā un Maskavā.

“Eurovision PreParty Riga” organizētājs ir Eirovīzijas dziesmu konkursa fanu klubs Latvijā – ''Eurovision Club OGAE Latvia''.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti