Grilēti ministri un Saeimas Pēdējais zvans – arī šogad festivālā «Lampa» tradicionālais cepiens un disko

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Sarunu festivālā "Lampa" 1. un 2. jūlijā Cēsīs varēs piedzīvot iecienīto "Politiķu cepienu" un "Politiķu disko". Kā paziņojumā medijiem sola festivāla rīkotāji, tie ir pasākumi, "kur Latvijas politiķus iespējams ieraudzīt pavisam jaunā ampluā: caur atklātu, cilvēcīgu un vieglu humoru vai vispār bez vārdiem, caur mūziku. Spilgtas personības, karsti temati un pēdējā zvana ritmi!"

13. Saeimas Pēdējā zvana ballīte

"Labs politiķis ir tāds politiķis, kurš spēj aizraut un uzrunāt arī tad, ja tribīnes vietā ir dīdžeja pults," teic "Lampas" rīkotāji. "Šoreiz "Politiķu disko" iegriezīs 13. Saeimas Pēdējā zvana ballīti. Pēdējais zvans ir brīdis pēc ilgi un grūti gūtu mācību beigām, kad priekšā vēl daži eksāmeni, bet visi jau domās atvadās no skolas soliem. Skolotāji dod pareģojumus par turpmāko dzīvi, bet pēdējo zvaniņu jau skandina citi skolēni. Tad nu izmantosim izdevību un atvadīsimies no 13. Saeimas un tās deputātiem kārtīgā Pēdējā zvana ballītē!"

1. jūlijā pulksten 23.59 pie DJ pults stāsies Ieva Akuratere ("Konservatīvie"), Inese Lībiņa-Egnere ("Jaunā vienotība"), Aigars Bikše ("Attīstībai/Par!"), Regīna Ločmele ("Saskaņa"), Ralfs Nemiro ("Latvija pirmajā vietā"), bet politiķiem ritmu palīdzēs noturēt DJ un radio personība Toms Grēviņš.

Politiķu cepiens

"Mācēt pasmieties par sevi un ļaut to darīt citiem prasa pamatīgu uzdrīkstēšanos, bet ar humoru trāpīt īstajās vietās – asu prātu un lielu dūšu," uzsver "Lampas" organizatori. "Un tā "Lampas" kulminācijā 2. jūlijā pulksten 21.30 ēdienkartē uz skatuves "Dots" – vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs ("Attīstībai/Par!"), izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece ("Konservatīvie"), 13. Saeimas deputāts Edgars Tavars ("Latvijas Zaļā partija") un Rīgas domes deputāte Antoņina Ņenaševa ("Progresīvie")! "Politiķu cepiena" komanda paliek nemainīga – politiķus cepinās ilggadējie Sarunu festivāla "Lampa" "cepienieši" Rūdolfs Kugrēns, Anete Konste, Edgars Bāliņš un Jānis Kronis, bet uguni un garšvielas piešaus "Cepiena" vadītājs Jānis Skutelis."

Sarunu festivāls "Lampa" notiks 1. un 2. jūlijā Cēsīs, piedāvājot vairāk nekā 250 pasākumu, kuru uzmanības lokā – sabiedrībai aktuālas tēmas par praktiskiem un filozofiskiem individuāli un valstiski svarīgiem jautājumiem, sākot no gatavības krīzē un izvēlēm vēlēšanās līdz samuraju mācībām un cieņai pret savu organismu. Festivāls kā vienmēr būs pieejams bez maksas.

Dažādām festivāla norisēm varēs sekot līdzi arī tiešraidē portālā LSM.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti