Grāmata jaunajiem vecākiem un vides objekti Jūrmalā – iesaka «Kultūrdeva»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

LTV “Kultūras ziņu” žurnāliste šonedēļ iesaka iepazīt grafiķes Gunas Pogas grāmatu “Mammmanuālis” un doties uz Jūrmalu, kur atklāti divi jauni vides objekti.

Gunas Pogas grāmata “Mammmanuālis”
Gunas Pogas grāmata “Mammmanuālis”

Mammmanuālis

Izdevniecība “Aminori” laidusi klajā neparastu grāmatu jaunajiem vecākiem “Mammmanuālis”. Tas ir grafiķes Gunas Pogas personīgs stāsts vizuālās dienasgrāmatas formātā par sava bērna pirmo dzīves gadu – no dzimšanas brīža līdz zīdīšanas beigu brīdim. Māksliniece stāstu izstāsta ar asprātīgiem karikatūras veida zīmējumiem, kas uz šo diezgan sarežģīto posmu vecāku dzīvē paraugās ar humoru.

Vides objekts “Jūrmalas baltā kaija”
Vides objekts “Jūrmalas baltā kaija”

Čiekurs un kaijas

Izmantojot pēdējās siltās un jaukās rudens dienas, ir jādodas uz Jūrmalu, kur atklāti divi jauni vides objekti. Jaundubultos ir apskatāma arhitekta Didža Jaunzema skulptūra “Čiekurs”. Savukārt kūrorta pilsētas centra populārākajās vietās – Jomas ielā pie Jūrmalas Kultūras centra, skvērā pretī Majoru stacijai un Dzintaros, Turaidas ielas galā, izejā uz pludmali – izvietoti soliņi, uz kuriem var pasēdēt kopā ar mākslinieka Kristapa Gulbja radītajām kaijām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti