Dienas ziņas

Izvēlas palikt laukos

Dienas ziņas

Pērn pirktāko grāmatu topā – pavārgrāmatas

Kā sagaidījām Jauno gadu?

FOTO un VIDEO: Uguņošana un 2020. gada sagaidīšana Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Rīgā 2020. gadu sagaidīt krastmalā, klausīties mūziķu priekšnesumus un vērot svētku uguņošanu bija pulcējušies vairāki desmiti tūkstošu iedzīvotāju, tostarp rīdzinieki un pilsētas viesi gan no Latvijas novadiem, gan ārvalstīm, informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pasākumu vadīja Kārlis Anitens, bet par muzikālo noskaņu rūpējās dīdžejs [Ex] da Bass. Apmeklētājus priecēja arī grupa „Contryside” un Atis Ieviņš & “The Rock Brothers”.

Tieši gadu mijā svinību apmeklētāji vēroja svētku uguņošanu, kuras māksliniecisko priekšnesumu nodrošināja SIA „International Fireworks Design”, bet muzikālo noformējumu veidoja dīdžejs [Ex] da Bass.

Pēc svētku uguņošanas svinības turpinājās kopā ar mūziķi Ozolu un dīdžeju [Ex] da Bass.

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja sasildīties pie dzīvās uguns objektiem un iegādāties tirgotāju piedāvātos gadu mijas tradīcijām raksturīgus ēdienus un dzērienus. Ikvienu krastmalā priecēja svētku egle „Zeltīte”, kas ir viens no festivāla „Ziemassvētku egļu ceļš” objektiem.

Svētku pasākumu 11. novembra krastmalā atbalstīja Rīgas pašvaldība, organizēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments un Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti