FOTO: Tallinā izskanējis amerikāņu rokgrupas «Bon Jovi» koncerts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Svētdien, 2. jūnijā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē izskanēja amerikāņu rokgrupas “Bon Jovi” koncerts, kas pulcēja vairākus desmitus tūkstošu apmeklētāju, vēsta Igaunijas mediji.

Koncerts Igaunijā notika grupas pasaules tūres “Šī māja nav domāta pārdošanai” (“This House is Not for Sale”)  ietvaros. Tā ir pirmā grupas tūre Eiropā kopš 2013. gada, un publikā, protams, atradās arī Latvijas klausītāji.

Koncerta apmeklētāja Baiba no Latvijas uzskata – “Bon Jovi” ir leģenda, un tieši tāpēc lēmums apmeklēt koncertu ticis pieņemts. Viņa arī norādīja, ka iespaidīgs bijis koncerta vizuālais noformējums - videografikas oriģinālas, spilgtas, un dziesmas – tās papildinošas.

“Bija ļoti labi, neskatoties uz vēso laiku. Publika atsaucīga, bet lielāko sajūsmu un ovācijas izpelnījās vecie gabali. Laikam jau, lai kā sevi sauktu par “Bon Jovi” faniem, īstā esence saistās tieši ar 90. gadiem – “Bed of Roses”, “You Give Love a Bad Name”, “Bad Medicine”, “Livin' on a Prayer”. Prieks, ka grupa vēl aizvien skan un skan aizrautīgi. Ja nu tomēr, raksturīgi latvietim, vajag paburkšķēt, tad es būtu gribējusi proporcionāli vairāk veco labo, līdzi dziedamo dziesmu,” atzina Baiba.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti