Rīta Panorāma

Intervija ar Diānu Zandi

Rīta Panorāma

Skype intervija ar Jāni Ķirsi un Rūtu Dūdumu-Ķirsi

Zoom intervija ar Kristīni Komarovsku un Māru Sleju

FOTO: Mūziķi, izaicinājumi un pārsteigumi – ieskats LTV Vecgada šovā «Neiespējamā misija 2020»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas Televīzija Vecgada vakarā piedāvās muzikāli izklaidējošu šovu “Neiespējamā misija 2020”. Tā būs iespēja šo gadu pavadīt un jauno sākt kopā ar Latvijas populārās mūzikas zvaigznēm, viņu zināmākajiem hitiem un laba humora devu kopā ar vakara vadītājiem – Kristīni Komarovsku un Andri Freidenfeldu.

Vecgada vakara koncerta daļā uzstāsies Dons, “Big Al & The Jokers”, Daumants Kalniņš, Ozols, Intars Busulis un Abonementa orķestris, “Very Cool People” un Aija Vītoliņa, “Carnival Youth”, “Astro’n’out”, Aminata, “Mazais princis” un kā vakara lielākais notikums – grupa “Prāta vētra”. Izskanēs gan grupu jaunākie un klausītāju ievērību izpelnījušies hiti, gan kompozīcijas, kas izturējušas laika pārbaudi.

Kamēr Fredis un Kristīne studijā kopā ar mūziķiem kavēsies atmiņās par aizgājušo gadu un ar cerību skatīsies uz nākamo, Māra Sleja kopā ar virkni Latvijā labi pazīstamu personību pārbaudīs viņu varēšanu dažādās misijas. Viņa dosies darbos un nedarbos kopā ar aktieri un režisoru Intaru Rešetinu, LTV žurnālisti Aneti Bērtuli, raidījumu vadītāju Sandu Dejus, basketbolistu Kristapu Janičenoku, raidījuma “Sporta studija” vadītājiem, pavāru Mārtiņu Sirmo, tenisisti Aļonu Ostapenko, pianistu Vestardu Šimku un arī “Youtube” personību Felipi Gabrielu. Kādam būs jāstaigā pa karstām oglēm vai jāslauc govs, citam jāpeld ledusaukstā ūdenī vai jāvada laika ziņas. Māra Sleja sarūpējusi arī citas interesantas un nebūt ne vienkāršas misijas, kuru rezultātu varēs redzēt Vecgada šova gaitā.

LTV aicina: “2020. gads bijis negaidītu pavērsienu, ideju un izaicinājumu pilns, tāpēc Vecgada vakars ir pēdējā iespēja un brīdis, kad paveikt neiespējamo misiju visiem kopā. Būsim atbildīgi, pavadīsim Vecgada vakaru mājās kopā ar saviem tuvākajiem un sāksim Jauno gadu kopā ar LTV.”

Vecgada vakara šovs “Neiespējamā misija 2020” – 31. decembrī pulksten 20.30 LTV1 un Replay.lv.

LTV informē, ka mūziķu uzstāšanās ieraksts notika no 8. līdz 10. decembrim, to plānojot un organizējot tā, lai nodrošinātu maksimālu drošību gan mūziķiem, gan LTV darbiniekiem. Šova ierakstu laikā tika ievēroti visi drošības noteikumi, un arī koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie varētu ievērot drošu distanci. LTV uzsver, ka drošības apsvērumu dēļ mūziķu uzstāšanās ieraksta laikā studijā atradās tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti