FOTO: Mūzikas un izklaides fani pulcējas vasaru noslēdzošajā festivālā «Ezīšfests»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Augusta izskaņā radošajā Tallinas ielas kvartālā jau astoto gadu norisinājās vasaru noslēdzošais festivāls “Ezīšfests”, pulcējot lielu skaitu mūzikas un izklaides cienītāju, informēja organizatori.

Festivāla rīkotāji norādīja, ka “šis “Ezīšfesta” gads bija ļoti īpašs un daudzu izaicinājumu pilns, pirmo reizi divu dienu garumā pulcējot vairāk nekā 60 mūziķus un māksliniekus.

Par spīti mainīgajiem laika apstākļiem, festivāla apmeklētājus priecēja daudzas mūzikas grupu, dīdžeju, komiķu, improvizatoru un citu mākslinieku performances, kā arī pašiem bija iespēja iesaistīties dažās no tām.

Kā slepenais mākslinieks svētdienas vakarā viesus pārsteidza ciemiņi no Brazīlijas un Čīles “Nalata project”, kas iekurināja publiku ar karstiem Latīņamerikas mūzikas un deju ritmiem.”

29. un 30. augustā uz skatuvēm kāpa vairāki atpazīstami, kā arī ne tik zināmi mūziķi un apvienības. Starp gaidītākajiem māksliniekiem bija Latvijas alternatīvā rokgrupa "Dzelzs vilks", deju mūzikas apvienība "Tranzīts", regeja grandi "Riga Reggae", alternatīvā pop/rock grupa "Sudden Lights", humorroka pārstāvji "Pirmais kurss", virtuves kabarē apvienība "Gapoljeri", turbo folka profesionāļi "Oranžās brīvdienas", bohēmiskā popgrupa "Rīgas modes", latgaliešu repere Ūga, skatuves veterāni "Pienvedēja piedzīvojumi", valdzinošās balss īpašniece Evija Vēbere, urbānās brīvrunu (freestyle) dzejas jeb repa skaitītāji no "Brīvrunu projekts", Latvijas hip-hop leģendas Jacques of ST’A un WX, humora karalis Roberts Gobziņš, pārsteigumu pilnā "Amorālā psihoze", miksmāsteri Raitis un AG un daudzi citi.

Pie repera Ozola uz "Court" skatuves bija klausāmi tikai hiphopa izpildītāji, kamēr uz citām skatuvēm skanējums mainījās. Tāpat apmeklētājus priecēja komiķi no "Comedy Latvia" un "Sieviešu stendapa", un vairāku improvizācijas teātru priekšnesumi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti