Kultūras ziņas

"Jaunība" – Ivara Šteinberga triptihs dzejā

Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

Rīgā sākas festivāls "Positivus"

FOTO: Lietus, teltis un gumijnieki – Rīgā sākas «Positivus» festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šogad populārās mūzikas festivāls "Positivus" pirmo reizi norisināsies galvaspilsētā, 15. un 16. jūlijā pulcējot mūzikas mīļotājus Lucavsalas teritorijā. Kā norādīja rīkotāji, festivāla kopējais budžets ir divi miljoni eiro un paredzams, ka dienā to apmeklēs ap 20 000 cilvēku.

Uz festivāla galvenās skatuves uzstāsies A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Jamie xx, Caribou, Thundercat, SoFaygo, Bas un ansis. 

Festivāla laikā visa Lucavsala būs pilnībā slēgta satiksmei. Rīkotāji iesaka uz festivālu doties kājām vai ar sabiedrisko transportu, velosipēdu vai kādu citu "zaļo" pārvietošanās līdzekli. Paredzēti papildus 10 sabiedriskā transporta braucieni visās festivāla dienās pēc pusnakts. Valsts policija festivāla laikā Lucavsalas teritorijā strādās pastiprinātā režīmā, īpaši uzraugot gan sabiedrisko kārtību un drošību, gan satiksmi. 

"Positivus" festivāla teritorija apmeklētājiem atvērta no piektdienas, 15. jūlija, pulksten 12.00 līdz pulksten 02.00, un sestdien, 16. jūlijā, no pulksten 12.00 līdz 02.00. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti