FOTO: Latvijas armijas simtgades zaļumballe Rīgā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijas armijas simtās dzimšanas dienas jubilejas svinību kulminācijā daudzi rīdzinieki un pilsētas viesi atpūtās krāšņā zaļumballē. Un, kā svētku tematikai pienākas, viņiem spēlēja armijas Jūras spēku orķestris. Dejās griezās gan mazi, gan lieli, un daudzi no viņiem Latvijas Televīzijai norādīja, ka vēl labāku svētku noslēgumu nevarētu vēlēties.

Latvijas armijas simtgades pasākumi noritēja ar lielu vērienu. Pašā svētku kulminācijā vieta, kur pa dienu notika armijas brigāžu paraugdemonstrējumi un defilē, pārtapa par deju placi.

Izturīgākie svētku apmeklētāji pulcējās Latvijas armijas zaļumballē, kur atpūšas visas paaudzes. Mūzika ir kolosāla – tam piekrīt visi.

Kautrīgākie balli vēro no malas. Bet citi negaida, kad uzlūgs. Danco gan lieli, gan mazi. Gan pa pāriem, gan draugu kompānijās.

Noskaņojums pēc svinībām visas dienas garumā ļoti pacilājošs. Pašiem izturīgākajiem atpūta nemaz nav prātā, un viņi būtu ar mieru svinēt vēl ilgi.

“Brīnišķīgs. Kur tad vēl labāks var būt noskaņojums? 100 gadi armijai! Skaistas dāmas apkārt! Ļoti liela izvēle. Kur vēl labāk var būt?” sacīja Jānis.

“Ļoti! Ļoti! Mums patīk ļoti. Super! Tikai žēl, ka tik ātri beidzas. Tas ir ļoti ātri. Bet laiks ir super,” sacīja Edīte.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti