FOTO: Jubileja iedvesmo klausītājus – Raimonda Paula portretu parāde

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Atzīmējot Raimonda Paula 85. jubileju, Latvijas Radio 2 ēterā skan “Maestro mūzikas maratons”, kura laikā 85 stundu garumā skan tikai un vienīgi komponista mūzika. Jubileja iedvesmojusi arī radio klausītājus, un Latvijas Radio 2 apkopojis maestro daiļrades cienītāju darinātos komponista portretus.

Mēģinājumi gandrīz ik dienas un koncerti vismaz reizi nedēļā – tāda izskatās Raimonda Paula radošā dzīve neilgi pirms viņa 85. jubilejas. Kas viņu dzen? Vizuālu multimediālu stāstu par komponistu un LTV dokumentālo filmu "Mūžīgais dzinējs. Raimonds Pauls" lasi un skaties šeit.

"Maestro mūzikas maratons" Latvijas Radio 2 skanēs līdz 12. janvāra pulksten 24.00. Paredzēts arī īpašs pārsteigums Raimonda Paula dzimšanas dienā 12. janvārī, kas ēterā skanēs pulksten 14.00. Šajā dienā gaidāms arī grandiozs svētku koncerts, kas izskanēs mūzikas maratona noslēgumā, no pulksten 22.30 līdz 24.00.

Savukārt Paula portretu parādē apskatāmi klausītāju darinātie zīmējumi, gleznas, karikatūras un pat izšuvumi krustdūriena tehnikā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti