FOTO ieskats: Festivāla «Positivus» pirmā diena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Salacgrīvā piektdien, 20.jūlijā, atklāts festivāls "Positivus", kurā uz galvenās skatuves uzstājas tādi mākslinieki kā "Noep", "Tove Lo" un "Years & Years".

Uz citām festivāla skatuvēm piektdien vakarā koncertus sniedz tādi mūziķi kā "Scrach Perverts", Valentino Khan, "Paul Oja & Dj Quest", "The Family Dog", "Afro Tallin Beat Orchestra", "Leksy", "Alisher", "Judzhen", Justinas Jarutis, "Dead Furies", Ivans Dorns, kā arī pašmāju mākslinieki "Pacific K", Edavārdi, "Franco Franco", "Tehnikums", ansis, "Kasetes", Reinis Jaunais un citi. 

 

 

Nākamajās festivāla dienās uzstāsies austrāliešu mūziķis Niks Keivs, britu grupa "The Prodigy", Marlons Viljamss, "Youngr", Džeremijs Lūps, "Mura Masa", The Barr Brothers", "Lauv", "Dagamba" un daudzi citi.

Pirmie apmeklētāji "Positivus" norises vietā sāka pulcēties vairākas stundas pirms festivāla atklāšanas, iepazīstot festivāla teritoriju un iekārtojoties telšu pilsētiņās.

Policija pirms vērienīgā izklaides pasākuma aicināja cilvēkus neaizmirst par savu drošību un arī pašiem ievērot likumu.

Sinoptiķi prognozē, ka festivāls "Positivus" varētu aizritēt bez lietus. Mākoņu daudzums būs mainīgs. Galvenokārt pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, kas nakts un rīta stundās norims.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti