FOTO: Grupas «Instrumenti» koncerti «Skaisti savāds» Mežaparka estrādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Trīs vakaru garumā Mežaparka Lielajā estrādē pulcējās grupas “Instrumenti” fani, lai izbaudītu grupas koncertsēriju “Skaisti savāds”.

Vasaras noslēgumā – augusta pēdējā nedēļas nogalē – uz īpašas atmosfēras koncertiem Mežaparka Lielajā estrādē savus klausītājus aicināja grupa “Instrumenti”. Līdztekus īpaši sagatavotajai programmai, kurā izskanēja grupas populārākās dziesmas latviešu valodā, koncertu apmeklētāji varēja vērot arī iespaidīgu gaismu šovu un dažādus specefektus, kā arī izbaudīt pārsteiguma viesu uzstāšanās.

Uz skatuves grupai pievienojās reperis ansis, lai kopīgi izpildītu 2019. gadā izdoto hitu “Atmiņas problēmas”. Savukārt elpu aizraujošu un pavisam aizkustinošu brīdi koncertu klausītāji pieredzēja “Instrumentu” un Rīgas Doma kora skolas kopīgi izpildītās Imanta Kalniņa dziesmas “Piena ceļš” laikā, kuru zēnu koris kopā ar Reini Sējānu un Jāni Šipkēvicu izpildīja, stāvot Mežaparka Lielās estrādes korē. 

Grupas dalībnieki uzsver, ka iespēja uzstāties Mežaparka Lielajā estrādē ir īpašs piedzīvojums ikvienam latviešu mūziķim un Mežaparka Lielās estrādes nozīmīgums latviešu kultūrā ne tikai uzliek sava veida atbildību, bet arī iedvesmo radīt atmiņā paliekošas sajūtas un koncertus.

“Skaisti savāds” koncerti bija paredzēti nelielam apmeklētāju skaitam, kas, kopā ar mūziku, scenogrāfiju, gaismām un mēroga pretnostatījumu, radīja neierastu atmosfēru Mežaparka Lielajā estrādē un citādu grupas “Instrumenti” koncerta pieredzi. 
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti