FOTO: Festivāls «Liepāja Lake Music»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Piedzīvojumu parkā “Austrumu forts" 8.–9. jūlijā norisinājās festivāls “Liepāja Lake Music”.  Festivālā uzstājās Būū, Patrisha, grupa ”6 Piparu Maisījums”, “Kautkaili”, "Greg John" un “Rīgas Modes".

Festivāla pirmā diena aizritēja popmūzikas noskaņās ar atraktīvām performancēm. Pirmā uz skatuves kāpa dziedātāja Būū, un viņai sekoja Patrisha. Pazīstamās mākslinieces iesildīja jauna grupa no Ventspils ”6PM” jeb ”6 piparu maisījums”, kas ieguva iespēju uzstāties festivālā, gūstot atzinību jauno mūziķu konkursā.

Otrajā dienā popmūzikai pievienojās arī rokmūzika. Uzstājās grupa “Kautkaili” un “Rīgas Modes”. Pirms tam skatītājus iesildīja liepājnieks ”Greg John” jeb Gregors Jānis Mažis kopā ar grupas biedriem, kurš uzvarēja jauno mūziķu konkursā ”Liepāja Makes Music”.

“Ar nolūku festivālam izvēlējāmies tos mūziķus un grupas, kas tuvākajā apkārtnē nav bieži viesi, lai dažādotu muzikālo piedāvājumu, kas šovasar Liepājā ir īpaši bagātīgs. Turklāt vairāku dienu pasākums dod iespēju piesaistīt pilsētai viesus uz ilgāku laiku, jo lepojamies, ka te ir tik daudz un dažādas atpūtas iespējas,” stāsta festivāla organizatore Irita Kalēja.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti