Rīta Panorāma

Peru šamaņi sola labāku nākamo gadu

Rīta Panorāma

Mūžībā devusies modes leģenda Pjērs Kardēns

Filipīnās Covid-19 dēļ kino vēro, atrodoties laivās

Filipīnās Covid-19 dēļ kino skatās, atrodoties laivās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Tā kā pandēmijas dēļ daudzi kinoteātri joprojām ir slēgti, cilvēki ir pieraduši skatīties filmas mājās. Bet Filipīnās tiem, kuri noilgojušies pēc filmu skatīšanās uz lielā ekrāna, tagad ir iespēja to darīt droši – uz laivas.

Masveida pulcēšanās, piemēram, filmu demonstrēšana slēgtās telpās, Filipīnu lielākajā daļā joprojām ir aizliegta saskaņā ar Covid-19 dēļ ieviestajiem ierobežojumiem. Dažas iestādes ir nākušas klajā ar citām izklaides iespējām, kurās iespējams ievērot drošības pasākumus. Piemēram, valsts galvaspilsētā Manilā kādā izklaides centrā, kur tiek imitēta Itālijas pilsēta Venēcija, izveidots peldošs kinoteātris.

"Peldošais kinoteātris" Manilā
"Peldošais kinoteātris" Manilā

“Megaworld” mārketinga un biznesa attīstības vadītāja Tefela Pesigana-Valentino skaidroja: “Es domāju, ka filipīnieši sapratuši, ka pandēmija nekur tik ātri nepazudīs un ka mums jāpārstāj no tās pārlieku baidīties. Mums jāpielāgojas jaunajiem apstākļiem, pastiprināti domājot par drošību.”

Vietas katram seansam ir ierobežotas. Skatītāji kino vēro no gondolām, tajā drīkst atrasties tikai divi cilvēki. Katra gondola tiek dezinficēta pirms un pēc katra seansa.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti