Festivālam «Summer Sound» apmeklētāju skaits pieaudzis līdz 32 tūkstošiem cilvēku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Festivālu "Summer Sound" šogad abās dienās apmeklēja 32 tūkstoši cilvēku, kas ir par aptuveni deviņiem tūkstošiem vairāk nekā pērn, informē organizatori.

Festivālā bija divas pilnībā izpārdotas telšu pilsētiņās un pārpildīta pludmale pie galvenās skatuves festivāla galveno mākslinieku uzstāšanās laikā. 

“Mēs esam patiešām gandarīti par šī gada festivālu – prieks, ka mūsu darbs un gatavošanās festivālam visa gada garumā ir novērtēts un realizējies ar ievērojamu apmeklētāju skaita pieaugumu. Tas nozīmē, ka festivāls attīstās pareizajā virzienā un ir saistošs apmeklētājiem. Domās jau esam nākamā gada festivāla organizēšanā – tas būs "Summer Sound" desmitais gads un mēs vēlamies to padarīt vēl labāku par visiem deviņiem iepriekšējiem,” stāsta festivāla organizators Uldis Pabērzis.

Festivāls "Summer Sound" 2019. gada 2. un 3. augustā norisinājās devīto reizi. Tas piedāvāja plašu pašmāju mūziķu un ārzemju viesu uzstāšanos. Šogad galveno mākslinieku gods tika čigānu panka karaļiem “Gogol Brodello” un elektroniķiem “Sigala”, kuru veikums šobrīd atrodas mūzikas topu augšgalos. Latviešu mūzika bija pārstāvēta stilistiskā daudzveidībā: “Bermudu divstūris”, “Carnival Youth”, “Labvēlīgais tips”, “Laime pilnīga”, “Very Cool People” piedaloties ansis, Edavārdi un Kristīne Prauliņa, kā arī  Viņa, “Double Faced Eels” un citi. Festivālam varēja iesildīties jau  31. jūlijā un 1. augustā, kad Juliannas pagalmā Liepājā notika bezmaksas ieskaņas koncerti. 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti