Festivālā «Komēta» uzstāsies elektropopa mūziķi no Libānas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Šogad festivālā “Komēta”, kurš no 26. līdz 28. jūlijam notiks Rīgā, Daugavgrīvas cietoksnī, uzstāsies starptautiski atzītā audiovizuālā apvienība no Libānas “Love and Revenge”, informē festivāla rīkotāji.

Galvenokārt izmantojot elektropopa mūzikas žanra elementus, “Love and Revenge” izmanto skaņdarbus no vairākām arābu un Ēģiptes klasiskajām filmām, īpaši uzsverot Kairo filmu ierakstu “zelta laikus”. Tāpat multidisciplinārajā performancē ir iekļauti vairāki darbi, ko radījuši populārākie un atzītākie Tuvo Austrumu mūzikas klasiķi – piemēram, dziedātājs, dzejnieks un komponists no Irākas Kadžems Sadžers un Sabah, starptautiski atzītā aktrise un mūziķe, kuru arābu un Ēģiptes valstīs atzīst kā “mūzikas dīvu”.

“Love and Revenge” un citu mākslinieku uzstāšanās laiks tiks izziņots jūlija vidū. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad festivāla programmu veidos vairāki savstarpēji un tematiski saistīti ciemati – skatuves. Programmā iesaistīties vairāki dīdžeji, mūziķi, aktīvisti, lektori, cirka mākslinieki un radošās apvienības no visas pasaules.

Vairāk informācijas par "Komētu" - festivāla mājaslapā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti