Festivālā «I Land Sound» Igaunijā savu programmu piedāvās izdevniecība «Amber Muse»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

No 11. līdz 14. jūlijam Sāremā, Igaunijā, jau trešo reizi norisināsies elektroniskās mūzikas festivāls "I Land Sound 2019". Uz sešām skatuvēm uzstāsies 150 mākslinieki no dažādiem Igaunijas klubiem, apvienībām un radiostacijām. Līdzās vietējiem dīdžejiem no 12. jūlija plkst. 12.00 uz skatuves "Terrass" savu programmu piedāvās arī Rīgas mūzikas izdevniecība "Amber Muse".

Rīgas mūzikas izdevniecība "Amber Muse" būs viens no nedaudziem ārvalstu izpildītājiem, kurus šogad organizatori aicinājuši piedalīties "I Land Sound" ar savu programmu. 12. jūlijā uz skatuves "Terrass" no 12.00 līdz 4.00 "Amber Muse" sastāvā uzstāsies vairāki mākslinieki: Taran & Lomov, ZaZzy a.k.a. Phonetica, Ksenia Kamikaza (Platz für Tanz), D I N (Micronica), Trashy Kid un East Cho no Latvijas, kā arī Lietuvas dub techno autors Grad_u (Greyscale) un producents ar jaunu muzikālo skatījumu Deniss Šubins no Sanktpēterburgas.

Festivāla programma atrodama šeit.

Festivāls "I Land Sound" notiek uz Illiku saliņas Orisārē, Sāremā (Igaunijā). Elektroniskā mūzika ieradās Illiku saliņā 2009. gadā, kad trīs vietējie puiši apmetās vecā laivu fabrikā un nosauca to par "Piidivabrik". Tur viņi sāka rīkot ballītes, veidot kopienu, kura šobrīd paplašinājusies līdz diviem desmitiem aktīvu dalībnieku un simtiem draugu, pārvēršot šo vietu par vienu no iecienītākajiem attālajiem Igaunijas galamērķiem. Pirms diviem gadiem viņi saņēma oficiālu atļauju attīstīt salu nākamos 35 gadus un sarīkoja pirmo "I Land Sound" festivālu.

Illiku sala Sāremā
Illiku sala Sāremā

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti