Elektroniskās mūzikas projekts «Bel Tempo» izdod singlu «Fat Piece of Bacon»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pēc debijas singla “Think Too Much” indie elektroniskās mūzikas projekts “Bel Tempo” izdod savu otro singlu “Fat Piece of Bacon”. Singls iznāk 15. maijā Berlīnes mūzikas ierakstu kompānijas “Fries Boom Barrier” paspārnē, medijus informē “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības / Latvijas Mūzikas eksports” pārstāvji.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

“Dziesma nav par speķi, bet gan par abu mākslinieku neskaitāmo šķēršļu pārvarēšanu, kļūstot par mūziķiem.

Vecāki, kuri vēlas, lai viņu bērnu dzīves saistītos ar prestižām nozarēm un stabiliem ienākumiem, nepatīkami komentāri no citiem cilvēkiem, kā arī paša šaubas – saraksts ar lietām, kas atbaida jaunos māksliniekus uzsākt karjeru mūzikā, ir garš. Par spīti tam, duets nepadodas un turpina savu iesākto ceļu”, skaidro Jūlijs Melngailis.

Andis Ansons saka:

”Dziesma sākās ar tekstu “Like a fat piece of bacon, I'm frying in my own making”, kas ir dziesmas tēze.

Tas ir vēl viens veids, kā teikt “ko sēsi, to pļausi”, bet, ja parasti šī frāze tiek izmantota, lai apzīmētu kaut ko negatīvu, tad “Bel Tempo” šai frāzei ir piešķīruši pozitīvu nozīmi runājot par neatlaidību.

Pat dziesmas ģitāras rifs izklausās pēc neatlaidīga oda, kam ir tikai viens mērķis – pamatīgi nokaitināt. “Fat Piece of Bacon” ir satīrisks pārspīlējums, bet vienlaikus godīgs atspoguļojums par lielo enerģijas daudzumu, kas ir nepieciešams, lai atslēgtos no kritikas un negācijām.”

“Bel Tempo” ir indie/elektronikas mūzikas duets no Rīgas. Pirmsākumos abi mākslinieki iepazinās dziesmu rakstīšanas nometnē “RIGaLIVE”, bet strādāja attālināti – producents Andis Ansons dzīvoja un strādāja Rīgā, bet dziedātājs un komponists Jūlijs Melngailis studēja  kompozīciju Londonā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti