Eirovīzijas koncertā godinās visas dziesmas, kam šogad vajadzēja piedalīties konkursā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

16. maijā pulksten 22.00 pēc Latvijas laika – brīdī, kad Roterdamā vajadzēja sākties Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa lielajam finālam, skatītāji visā Eiropā un arī Latvijā varēs vērot īpašu šovu “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!”. Bet pirms tam – kopā ar Tomu Grēviņu un Samantu Tīnu Latvijas Televīzijas skatītāji jau no pulksten 21.20 varēs noskaņoties tiešraidei no Nīderlandes.

Lai arī konkurss pārcelts uz nākamo gadu un valstu izvirzītie mūziķi ar tām dziesmām, kas radītas 2020. gada Eirovīzijai, uz skatuves šova tiešraidē kāpt nevarēs, koncerts “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!” godinās visas dziesmas, kam vajadzēja izskanēt Roterdamas lielajā arēnā.

Šova mērķis ir vienot Eirovīzijas dalībniekus neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas, un pārsteigt ikvienu eiropieti, kurš šajā sarežģītajā laikā ir mājās.

Kaut arī tās neizskanēs pilnā garumā, šovā ieskanēsies visas dziesmas, kam šogad vajadzēja sacensties konkursā.

Konkursa dalībnieki būs sagatavojuši sveicienus visai Eiropai un visi kopā veidos 1997. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētājas "Katrina And The Waves" dziesmas "Love Shine a Light " izrādi.

Skatītājus vakara gaitā sagaida arī pārsteigumi. Šovu no Nīderlandes moderēs plānotie Eirovīzijas vadītāji – Šantala Janzena (Chantal Janzen), Edsīlija Romblija (Edsillia Rombley) un Jans Smits (Jan Smit). Pārraidi latviešu valodā komentēs un tulkos dīdžejs un raidījumu vadītājs Toms Grēviņš.

Savukārt pirms šova – pulksten 21.20 – Toms Grēviņš sarunā ar Samantu Tīnu vēlreiz “izstaigās” viņas ceļu līdz uzvarai “Supernovā”.

To, vai Samanta Tīna nākamgad varēs pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, Latvijas Televīzija izziņos Eirovīzijas koncerta norises nedēļā.

16. maijā pulksten 21.20 saruna ar Samantu Tīnu, pulksten 22.00 – koncertšovs “Eirovīzija 2020: Eiropa staro!” LTV1 un Replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti