Eirovīzijas finālā šogad uzstāsies popa karaliene Madonna

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Oficiāli apstiprināts, ka Eirovīzijas finālā Telavivā divas dziesmas izpildīs arī popa karaliene Madonna, vēsta “Eurovisionworld”. Amerikāņu dziedātāja Madonna uzstāsies kā viesmāksliniece Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kurš plānots Telavivā 18. maijā. Viņas uzstāšanos oficiāli apstiprinājusi producentu kompānija “Live Nation Israel”, un vēlāk par to ziņots arī Izraēlas medijos.

Finālā Madonna uz Eirovīzijas skatuves izpildīs divas dziesmas, turklāt pirmoreiz tiks atskaņots arī viņas pirmais singls no gaidāmā 14. studijas albuma, kuru plānots izlaist šā gada vasarā.

Uz Telavivu Madonnu pavadīs vairāk nekā 60 cilvēku liela komanda. Madonnas priekšnesums varētu izmaksāt 1,35 miljonus ASV dolāru, un to apmaksās Izraēlas un Kanādas ebreju miljardieris Silvans Adamss.

Adamss finansiāli atbalsta šādus notikumus, izmantojot nesen dibināto kultūras un sporta fondu, kura nolūks ir popularizēt Izraēlu pasaulē caur starptautiskiem notikumiem. Intervijā Izraēlas medijiem Adamss norādīja: “Eirovīzija ir milzīgs pasākums, taču Ziemeļamerikā tas nav labi zināms. Tāpēc uzrunājām Madonnu, lai izgaismotu šo pasākumu un radītu par to lielāku interesi.”

Madonna atbalsta Izraēlu, kopš nodevusies interesei par Kabalu. 2004. gadā viņa pieņēma ebreju vārdu Estere un 2012. savu pasaules tūri atklāja Telaviviā.

Madonna nav pirmā starptautiski pazīstamā amerikāņu dziedātāja, kura uzstāsies uz Eirovīzijas skatuves. 2016. gadā kā viesmākslinieks Eirovīzijas konkursā Stokholmā uzstājās Džastins Timberleiks.

KONTEKSTS: 
Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmais pusfināls Telavivā, Izraēlā, notiks 14. maijā, bet otrais – 16. maijā. Latvijas pārstāvji “The Carousel” uz skatuves kāps 16. maijā. 

Par iekļūšanu finālā viņiem būs jācīnās ar Šveici, Zviedriju, Īriju, Austriju, Moldovu, Rumāniju, Dāniju, Armēniju, Albāniju, Azerbaidžānu, Maķedoniju, Norvēģiju, Krieviju, Nīderlandi, Horvātiju, Lietuvu un Maltu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti