Eirovīzijas dienasgrāmata. «Citi zēni» gatavi «spridzināt sevi no iekšas»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Grupas "Citi zēni" stiprākā puse ir enerģija. To piemin gan ārvalstu mediji, gan arī fani. Kā paši puiši teica: "Ja mums nav iespēju un finanšu līdzekļu, lai spridzinātu pirotehniku, tad mēs spridzināsim sevi no iekšas." Viņi ir ļoti motivēti un gatavi konkursam.

Pēc uzvaras "Supernovā" grupa sāka cieši sadarboties ar LTV komandu, gatavojoties Eirovīzijai. "Mēs esam saauguši kopā," saka Eirovīzijas Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Esot Turīnā, grupa ar delegāciju kopā ir visu diennakti. Diena sākas ar rīta rosmi un brokastīm, tad mēģinājumi, intervijas, ekskursijas, filmēšanās. Dienas izskaņā visi kopā ejam vakariņās uz vietējo picēriju, kur mūs jau sagaida laipnie viesmīļi. Un pirms gulēt – īsa sapulce uz mūsu viesnīcas terases.

Grupai ir mērķis parādīt, ka Latvija var iekļūt finālā. Puiši ir izdarījuši visu un pat vairāk. Viņu enerģija un degsme uzlādē gan visu Latvijas delegāciju, gan arī pārējos, ar kuriem puišiem sanāk satikties.

KONTEKSTS:

2022. gadā Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks Itālijā, Turīnā. Latviju konkursā pārstāvēs grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad".

Latvijas dziesma izskanēs pirmajā pusfinālā 10. maijā. Tajā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Pirmajā pusfinālā balsos arī divas no "Lielā piecinieka" valstīm – Itālija un Francija.

Otrajā pusfinālā, kas notiks 12. maijā, sacentīsies Austrālijas, Azerbaidžānas, Kipras, Somijas, Gruzijas, Izraēlas, Maltas, Sanmarīno, Serbijas, Beļģijas, Čehijas, Igaunijas, Īrijas, Melnkalnes, Ziemeļmaķedonijas, Polijas, Rumānijas un Zviedrijas pārstāvji, bet balsos – arī "Lielā piecinieka" valstis Vācija, Spānija un Apvienotā Karaliste.

Eirovīzijas fināls notiks 14. maijā.

Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, Eirovīzijas organizatori lieguši Krievijai piedalīties šī gada konkursā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti