Rīta Panorāma

"Vesmaņa atgriešanās" - filma par pirmo Saeimas priekšsēdētāju

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

"Supernovas" pusfināliste – Patrisha ar dziesmu "Hush"

Dziedātāja Patrisha «Supernovā» ar dziesmu «Hush» atgādina – katrs sev esam galvenais atbalsts

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas Televīzijas dziesmu konkursā dziedātāja Patrisha piedalās ar darbu "Hush". Kā mūziķe pastāstīja LTV raidījumā "Rīta Panorāma", dziesmā stāstīts par dzīves izaicinājumiem, kuriem cauri jātiek katram pašam – vienatnē.

Mūziķe norādīja: "Stāsts ir par to, ka dzīvē ir momenti, kad mēs paliekam vieni. Tie varbūt nav tie sliktie momenti, bet, teiksim, tas ir kāds liels izaicinājums, kuram jums ir jātiek citreiz pašiem cauri. Tie ir brīži, kuros jāatceras, ka mums ir jāpastāv pašiem par sevi, ir jāapzinās sevi, un mēs nevaram pazaudēt šo savu mērķtiecību. Nereti ir arī šie emocionālie brīži, kuri mūs piemeklē. Un tie ir brīži, kuros ir jāatceras, ka mēs paši sev esam galvenais atbalsts."

Patrisha (īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča) dzied kopš bērnības, apmeklējusi radošo bērnu un jauniešu studiju "Zvaigžņu sala" un piedalījusies vairāk nekā sešdesmit vokālistu konkursos Latvijā un ārvalstīs. 2016. gadā Ukrainas konkursā "Молода Галичина" izcīnīja otro vietu. 2019. gada sākumā Patrisha kļuva par pirmo mūziķi Latvijā, kas noslēgusi līgumu ar vienu no pasaulē lielākajām mūzikas izdevniecībām "Universal Music Group", kuras paspārnē izdoti vairāki singli un EP albums "Patrisha bija šeit". 2020. gadā mūziķe ieguva Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" kategorijā "Labākā debija".

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti