Rīta Panorāma

Intervija ar RAKUS valdes priekšsēdētāju Imantu Paeglīti

Rīta Panorāma

"Pārmijas" - Andas Munkevicas stikla darbi

LTV konkursa "Supernova" pusfināliste Beatrise Heislere

Dziedātāja Beatrise Heislere ar «Supernovas» dziesmu aicina atcerēties pašiem par sevi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Mūziķe Beatrise Heislere konkursā "Supernova" startēs ar dziesmu "On the Way Home", kas ir par sevis nostādīšanu pirmajā vietā. "Galvenais vēstījums ir, ka mums jāatceras pašiem par sevi – vienalga, kādā dzīves situācijā esam nonākuši. Neviens cits par mums nedomās, tikai mēs paši," skaidro mūziķe.

Dziedātājai ir skatuves pieredze, uzstājoties "Supernovā" trio sastāvā, gan arī kā bekvokālistei. Heislere atzīst, ka iznākšana uz skatuves kā solistei arī sasaucas ar dziesmas ideju – nostādīt sevi pirmajā vietā. Viņa ir pārliecināta, ka iepriekšējā pieredze palīdzēs sagatavoties "Supernovas" pusfinālam.

Heislere atzīmē, ka konkurenti šogad ir pacentušies, radot gan priecīgas un jautras, gan dramatiskas, sirdi plosošas kompozīcijas. Viņa uzskata, ka dziesmu dažādība konkursa skatītājiem nāks par labu: "Mūzika ir gaumes lieta. Vienam cilvēkam patīk lēnās dziesmas, kur izkrata sirdi, citam patīk tādas, ko var klausīties radio ikdienā. Šogad noskaidrosim, kas tiešām patīk Latvijas klausītājam."

Mūziķe uzsver, ka nav tādas zelta atslēgas, ar kuru var uztaisīt perfekto dziesmu un priekšnesumu: "Paanalizējot iepriekšējos gados, reti kad tāds "nenormāls" šovs ir uzvarējis. Labi, "Lordi" ar savām maskām un smago roku, bet pārsvarā uzrunā vēstījums."

Beatrise Heislere gan kā soliste, gan apvienību dalībniece piedalījusies dažādos koncertos un festivālos. Pieredzi guvusi kā grupas "PeR", Markus Rivas un citu mūziķu bekvokāliste konkursos "Eirodziesma", "Muzikālā banka" u.c. Plašāku atpazīstamību Beatrise Heislere ieguva trio "Hypnotic" sastāvā piedaloties Latvijas "X Faktora" pirmajā sezonā 2017. gadā un konkursā "Supernova 2018". Beatrises pēdējā izdotā oriģināldziesma ir "Aizturi elpu". 
 

Dalībai Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova 2022" pusfinālā izvēlēti 16 dalībnieki, kuri 5. februārī televīzijas tiešraidē sacentīsies par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā, Itālijā. 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti