Rīta Panorāma

Britu ekspremjers Džonsons rakstīs memuārus

Rīta Panorāma

Rīta Panorāma

Supernovas pusfināliste - Avéi ar dziesmu "Let Me Go"

Dziedātāja Avéi «Supernovā» startē ar dziesmu par cīņu ar sevi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Ar dziesmu "Let Me Go" šogad konkursā "Supernova" startē dziedātāja Avéi. Kā mūziķe pastāstīja LTV raidījumā "Rīta Panorāma", viņas dziesma – viena no 14 pusfinālā iekļuvušajām – ir par cīņu ar sevi.

"Es domāju, ka katram ir bijusi cīņa ar sevi. Ja vēl nav, tad noteikti būs. Un tas ir pilnīgi veselīgi, manuprāt. Mans vēstījums un iedrošinājums ir: ja tā cīņa vēl nav [bijusi], kad tā atnāks, veltiet laiku sev. Tas ļoti atmaksājas un ved uz izaugsmi," par skaņdarbu sacīja Avéi.

Avéi teic, ka mūziku viņai mamma un omīte iedziedājušas šūpulī. Mācījusies mūzikas skolā un vokālajā studijā "Pigoriņi", piedalījusies konkursos "Balss pavēlnieks" un "X Faktors". Nometnē "RIGaLIVE" guvusi iedvesmu un pārliecību darīt to, kas visvairāk patīk.

"Supernovu" arī šogad vadīs Ketija Šēnberga un Lauris Reiniks. Pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu, savukārt finālā – izvēlēties konkursa uzvarētāju. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Visas pusfināla dziesmas vienkopus klausāmas konkursa mājaslapā.

"Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī pulksten 21.10 LTV1 un REplay.lv.

Latvijas Televīzijas autoru un dziesmu izpildītāju konkursa "Supernova" uzvarētājs iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Lielbritānijā. Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji "Kalush Orchestra" ar dziesmu "Стефанія", tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti