Rīta Panorāma

skatieties Dailes teātra izrādes

Rīta Panorāma

Suņa skološanas ābece: apgāzties un velties

Skype intervija ar Guntaru Raču

Dzejnieks un mūziķis Guntars Račs dzimšanas dienā rīko dzejas lasījumus tiešraidē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

25. martā dzejnieks un mūziķis Guntars Račs svin savu 55 gadu jubileju. Kaut plānotais jubilejas koncerts pārcelts uz augustu, mākslinieks savu dzimšanas dienu atzīmēs ar dzejas lasījumiem “Facebook” tiešraidē.

Guntara Rača jubilejas koncerts no 28. marta pārcelts uz 14. augustu. Taču mākslinieks LTV raidījumā “Rīta Panorāma” pastāstīja, ka savā dzimšanas dienā – 25. martā – pulksten 18.30 ieplānojis dzejas lasījumus, ko savā “Facebook” lapā translēs tiešraidē.

Viņš stāstīja: “Es nolēmu šodien, ka es savā “Facebook” lapā vienu stundu veltīšu saviem atbalstītājiem un lasīšu dzejoļus no grāmatas “365”.

Katrs varēs pieslēgties, pasūtīt sava datuma dzejoli, es nolasīšu ar lielāko prieku tā, it kā tas būtu rakstīts tieši viņam.

Ko es citu daudz varu izdarīt, sēdēdams mājās?”

Račs arī atklāja, ka visi viesmākslinieki, kas bija plānojuši uzstāties 28. marta koncertā, piekrituši uz skatuves kāpt arī augustā. “Mans jubilejas koncerts pirmām kārtām bija ieplānots kā pateicības koncerts manai dzimtajai pilsētai Liepājai, un 28. martā tas bija paredzēts olimpiskajā sporta hallē Liepājā. To mēs esam pārcēluši uz 14. augustu. Visi mūziķi, kas piekrita piedalīties – Igo, Ainars Virga, Ivo Fomins, “Saldās sejas” – visi ir atraduši laiku 14. augustā,” uzsvēra mākslinieks.

Viņš arī atzīmēja – viņš pieļauj, ka augusta koncertā sagaidāmi vairāki jauni pirmatskaņojumi, jo dziesmu jaunrades process neapstājoties.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti