Ciklā «Sarunas pirms jubilejas» Rēzija Kalniņa tiksies ar sev nozīmīgiem cilvēkiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Gatavojoties Rēzijas Kalniņas jubilejai, tiešsaistē būs skatāmas sarunas ar aktrisei nozīmīgiem cilvēkiem no bērnības līdz šodienai, informēja mūzikas un drāmas telpas “OratoriO” pārstāvji.

No 15. decembra, katru dienu līdz Rēzijas Kalniņas jubilejai 23. decembrī, “OratoriO” profilos vietnēs “Facebook” un “YouTube” varēs redzēt un klausīties sarunas ar kādu no Kalniņai svarīgiem dzīves cilvēkiem. Kā pirmā uz sarunu aicināta krustmāte Lienīte jeb Liene Lūse, Rēzijas Kalniņas bērnudārza laika "mamma".

No kreisās: Rēzija Kalniņa un Liene Lūse
No kreisās: Rēzija Kalniņa un Liene Lūse

Sarunu ciklā pie Rēzijas Kalniņas viesosies arī Horens Stalbe, Agnese Zeltiņa, Dace Micāne Zālīte, Ausma Kantāne, Inese Ozola, Orests Silabriedis un Ainārs Rubiķis. Cikla "Sarunas pirms jubilejas" noslēgumā 23. decembrī pulksten 21.00 tiešraidē no “OratoriO” notiks Rēzijas Kalniņas un Krista Kalniņa dzejas lasījums no mācītāja Krista Kalniņa jaunā dzejoļu krājuma "Niekkalbīša dzejoļu grāmatiņa". Pirms tam – pulksten 17.00 tiešraide no Vecās Ģertrūdes baznīcas dievkalpojuma.

No kreisās: Rēzija Kalniņa un Dace Micāne Zālīte
No kreisās: Rēzija Kalniņa un Dace Micāne Zālīte

Savukārt, sākot no 23. decembra, skatītājiem un klausītājiem tiks piedāvāti divi Ziemassvētku koncertieraksti "Meklētāja roze" un "Mana roka tavējā", kuri būs skatāmi “Biļešu paradīzē”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti