«Carousel» baro žirafes safari parkā Izraēlā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baudot brīvu dienu starp Eirovīzijas mēģinājumiem, grupa «Carousel» paviesojās Izraēlas zooloģiskajā centrā «Safari Ramat Gan», kas ir lielākais savvaļas dzīvnieku parks Vidējo Austrumu reģionā.

Pastaigas laikā mūziķiem un Latvijas delegācijai bija iespēja pabarot majestātiskās žirafes, kā arī uzzināt par dažādiem pasākumiem un izglītības programmām, kas veicina izmirstošo savvaļas dzīvnieku sugu saglabāšanos.

Piektdien, 10. maijā, notiks "Carousel" otrais 42. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa mēģinājums Telavivas "Expo" arēnā. Otrajā mēģinājumu fāzē tiek pieslīpēti kameru leņķi, skatuves strādnieki trenējas dažādu rekvizītu uznešanā un nonešanā, lai TV šova tiešraides laikā tas neaizņemtu vairāk kā dažas sekundes, kā arī turpinās darbs pie video un gaismu šova.

Dienu pirms 2. pusfināla jeb 15. maijā notiks vēl divi ģenerālmēģinājumi. Otro no tiem trešdienas vakarā vērtēs starptautiskā žūrija, kuras sastāvā ir mūzikas industrijas eksperti no 41 dalībvalsts.

Šīs žūrijas balsojums dos 50% no kopējā punktu skaita. Pēc tam 16. maijā sekos vēl tikai viens ģenerālmēģinājums, kurā «Carousel» varēs sagatavoties savam startam vērienīgākajā TV tiešraidē pasaulē.

Arī tās sešas valstis, kas jau ir kvalificējušās dalībai finālā, proti, «lielais piecinieks» - Francija, Vācija, Itālija, Spānija un Apvienotā Karaliste, kā arī organizatori Izraēla, savus konkursa priekšnesumus pirmo reizi izmēģinās piektdien, bet otro reizi - 12. maijā.

1. pusfināls LTV1 un replay.lv būs skatāms 14. maijā pulksten 22.00, bet 2. pusfināls ar Latvijas pārstāvju grupas «Carousel» uzstāšanos - 16. maijā pulksten 22.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti