Bukmeikeri: «Supernova 2019» finālā viena favorīta nav!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Jau šajā, 16. februāra, vakarā, LTV autoru un izpildītāju konkursā “Supenova 2019” tiks noskaidrots, kurš no astoņiem finālistiem pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas konkursā, kas šogad notiks Izraēlā Telavivā. Kādas prognozes atrodamas internetā?

“Supernovas 2019”  finālā sacentīsies izpildītāji Markus Riva, Edgars Kreilis, Aivo Oskis, “Double Faced Eels”, “Dziļi violets feat. Kozmens”, “Laime pilnīga”, Samanta Tīna un “Carousel”. Daļa ir konkursa “Supernova” veterāni, daļai šis ir pirmais konkurss, un visiem ir savas stiprās un vājās puses. Šādi dodot iemeslu cerēt, ka azarts un intriga par uzvarētāju saglabāsies līdz pēdējai minūtei.

Vietējie bukmeikeri prognozē Samantas Tīnas uzvaru, otrajā/trešajā vietā ierindojot gan “Carousel”, gan “Double Faced Eels”, kā cerīgi vērtējot arī Marka Rivas, “Dziļi Violets feat. Kozmens” un Edgara Kreiļa potenciālu iekļūt “Supernova” fināla trijniekā.

Savukārt Eirovīzijas oficiālā bloga “Wiwibloggs” pārstāvis Latvijā Edgars Bāliņš spriež: “Manuprāt, šī ir pati interesantākā “Supernova”, kāda ir bijusi, jo mums nav viena konkrēta līdera un viss būs atkarīgs no snieguma finālā. “Wiwibloggs” balsojumos pirmajās vietās dominē Edgars Kreilis un Markus Riva, bet tas tikai tāpēc, ka viņi Eiropā ir zināmāki nekā pārējie dalībnieki un ir uzskatāmi par “Supernovas” veterāniem. Mēs pieļaujam domu, ka uzvaras laurus varētu plūkt “Carousel” vai Samanta Tīna, taču kā jau teicām - favorītu NAV. Katrā ziņā apsveicam Latviju ar lielisku šovu un pat, ja Latvija neiegūst augstu vietu lielajā "Eirovīzijā", ir jūtams, ka "Supernovas" līmenis aug ar katru gadu un panākumi noteikti neizpaliks. “

“Supernovas 2019” finālu 16. februārī būs iespējams vērot LTV tiešraidē plkst. 21.25, kā arī HD formātā interneta vietnē replay.lv.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti