Britu karaļnama pārstāvji apmeklē «Karaļa lauvas» pirmizrādi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā notikusi jaunās animācijas lentes “Karalis lauva” pirmizrāde, uz to bija ieradušies arī karaļnama pārstāvji – princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla.  

Prieku par Saseksas hercoga un hercogienes ierašanos pasākumā pauda vairāki žurnālistu aptaujātie radošās komandas dalībnieki. Aktrise Florence Kasumba atzina, ka nekad nav varējusi iedomāties, ka tiksies ar karaļnama pārstāvjiem. Tas sajūsmina, bet vienlaikus liek saglabāt mieru.

Savukārt slavenais mūziķis Eltons Džons lielāku uzmanību veltīja jaunajai filmai un atzina, ka tā sniedz precīzāku un izteiksmīgāku skatītāju iemīļotā tēla atainojumu. Lente esot lieliska.

“Karalis lauva” ir 1994. gadā uzņemtās filmas jauna versija. Karalim Lauvam piedzimst mantinieks Simba, un viņš kļūst par upuri sazvērestībām, kuras organizē viņa varaskārais onkulis. Agri iepazinis zaudējuma sāpes un nodevību, Simba atrod jaunus draugus un ir gatavs dzīves pārbaudījumiem, lai atgūtu to, kas viņam pienākas, un kļūtu par īstu karali.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti